Despre noi

DSCF1707-2 - CopyCristina

Am ajuns pe aceasta cale cautand vindecarea pentru mine. Am descoperit terapiile alternative si astfel am invatat ca mai exista si altceva in afara de remediile chimice alopate. Incet-incet am invatat ca exista extrem de multe terapii alternative si, deci, exista o cale de vindecare pentru toata lumea.

Inca de mic copil am crezut in existenta ingerilor, a unicornilor si a lucrurilor fantastice. Intr-o buna zi, „mi-a picat in mana” o carte despre ingeri de-a lui Doreen Virtue. Si toate credintele mele interioare in legatura cu ei mi-au fost confirmate. Si am inceput sa caut mai mult. Am inceput sa formez o legatura mai stransa cu ei, si sa-i cunosc mai bine. Si de atunci ei m-au calauzit in tot ce a urmat. Toate informatiile la care am avut acces, toate cursurile si oamenii din viata mea care au contribuit la dezvoltarea mea. Si am invatat ca vindecarea  are loc nu doar la nivel fizic, ci si la nivel energetic, mental, emotional si mai ales spiritual. Ei m-au ajutat sa ma regasesc pe mine si sa devin tot ceea ce sunt acum. Si intr-o buna zi mi s-a spus „e timpul sa dai departe”…

Pregatire energetica: am studiat bioenergoterapia, am participat la multiple cursuri de cristaloterapie, cursuri de exercitii fizice si de presopunctura chinezesti, rituri tibetane, curs de hipnoterapie, am urmat cursuri de terapie florala Bach,  sunt formator autorizat, sunt  membra ”International Center for Reiki Training”® Karuna Reiki International, sunt terapeut Raindrop acreditat C.A.R.E., am gradul de maestru in multiple sisteme reiki, angelice si ezoterice.

Ionut

DSCF1558 - Copy

Ionut este un cautator al adevarului. A trecut printr-o perioada intensa de cautare a adevarului fiintei lui si a descoperit care este darul lui pentru umanitate – lucrul cu sunetul. Si-a accesat cunoasterea legata de sunet din vietile anterioare si a inceput sa lucreze mai intai asupra lui insusi. Iar atunci cand a primit ghidarea Maestrilor de lumina ai sunetului, a inceput sa-si aduca contributia si pentru ceilalti.

Ionut sustine seri de grup conduse cu ajutorul sunetelor emise de bolurile tibetane, talgerele tibetane, bolurile de cristal, didgeridoo si gong japonez. De asemenea, lucreaza si individual, pe situatiile cu care se confrunta fiecare persoana in parte.

Va asteptam cu drag sa experimentati fiecare tip de sunet care vor aduce efecte profund vindecatoare in intreaga fiinta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s