Agat

geode-agate03.jpg

Agatul – asigura echilibru emotional, fizic si intelectual. Armonizeaza yin si yang, favorizeaza acceptarea de sine si creste increderea in propria persoana, imbunatateste functiile mentale. Invinge negativitatea si amaraciunea, vindeca furia interioara, este util pt. orice trauma emotionala.

Recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, concurenta, adversitate. Rol protector impotriva energiilor negative, magiei negre si blestemelor, recomandat celor care cred ca sunt victimele unor interventii oculte negative. Rol protector pentru cuplurile casatorite (pentru a pastra fidelitatea in cuplu)

Ajuta la depasirea fricilor si a inhibitiilor, il face pe purtator sa se simta special, sa atraga atentia asupra lui, echilibreaza aura, transforma energiile negative in energii pozitive constructive.

Are puternic rol curativ general, benefic pentru maduva oaselor, stomac, rinichi, splina, ficat, colon, bun in caz de alergii, recomandat a se purta de femeile cu probleme legate de infertilitate, asezat sub perna sau langa pat, are efecte bune in caz de insomnie, asezata peste ochi, in sedinte indelungate, are efect tonic pentru vaz, are efect protector impotriva razelor X (recomandat a se purta in timpul radiografiilor).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s