Apatit

Apatite_verte_sous_UVC_2_(Portugal).jpg

Favorizeaza inspiratia. Dezvolta inclinatiile psihice , face meditatia mai profunda,imbunatateste kundalini si favorizeaza comunicarea si modul de exprimare personal pe toate planurile. Creste motivatia si face rezerve de energie. Absoarbe negativitatea fata de sine si fata de altii. Util pentru copii hiperactivi si autisti.

Ajuta la imbogatirea bagajului de cunostinte si la aflarea adevarului, alunga supararea, apatia si mania, diminueaza iritabilitatea si invinge epuizarea emotionala.

Ajuta la vindecarea oaselor, favorizeaza formarea celulelor noi si absortia calciului. Amelioreaza problemele cartilajelor, oaselor, dintilor si ale capacitatii motrice, trateaza artrita, problemele articulare si rahitismul. Suprima senzatia de foame, accelereaza metabolismul si favorizeaza trecerea la o alimentatie sanatoasa. Trateaza ganglionii, meridianele si organele, tine sub control tensiunea, echilibreaza corpul la nivel fizic, mental, emotional si spiritual. echilibreaza chakele, eliminand hiperactivitatea si stimuland hipoactivitatea.

apatitalbastru

Apatitul albastru – stabileste o legatura cu planul superior al conuducerii spirituale. Faciliteaza discursurile in public, intensifica comunicarea in grup, deschide chakra gatului, linistste inima si starea de rau emotionala.

XAG04_crystal_specimens_green_apatite_22

Apatitul galben – ajuta la eliminarea toxinelor, activeaza plexul solar, extrage energia stagnanta, trateaza patia si depresia, inlatura lacunele de concentrare si problemele de invatare, imbunatateste digestia. Ajuta la eliminarea celulitei, tratarea ficatului, a pancreasului, a vezicii biliarea si a splinei. Neutralizeaza supararea acumulata.

Sursa: „Totul despre cristale”, Judy Hall

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s