Apofilit

apofilita.jpg

Datorita continutului mare de apa, apofilita conduce perfect energia si asigura accesul la Arhivele Akashice. Prezenta sa intr-o incapere intensifica energiile, deoarece este un bun transmitator de vibratii. Creaaza o conexiune constienta intre planul fizic si cel spiritual.

In timpul calatoriilor extracorporale mentine o puternica legatura cu fizicul, permitand ajungerea informatiei din planul spiritual in cel fizic. Accentueaza claritatea viziunii, stimuleaza intuitia si permite accesul la cunoasterea viitorului. Excelenta pentru prezicerea viitorului.

Permite recunoasterea eului veritabil si revelarea acestuia lumii. Are efect calmant. Atenueaza stresul, facand sa dispara blocajele mentale si modelele negative de gandire, atenueaza dorinta. Elibereaza emotiile refulate. Invinge anxietatea, grijile si frica. Calmeaza si sustine spiritul. In afara de legaturile sale puternice cu domeniul spiritual, ea va permite sa va simtiti bine in corpul vostru. Favorizeaza explorarea vietilor anterioare.

Sursa: „Totul despre cristale, Judy Hall

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s