Acvamarin

Aquamarin auf Muskovit
Aquamarin auf Muskovit

Acvamarin – diminueaza stresul si calmeaza mintea. Deblocheaza comunicarea si favorizeaza exprimarea personala. Atenueaza temerile si mareste sensibilitatea. Protejeaza aura, aliniaza chakrele si purifica chakra gatului. Armonizeaza corpul fizic cu cel spiritual.

Cristal bun pt. accesul spre divinitate si Dumnezeu,  pentru rugaciune si meditatie, a face conversatia mai usoara, a lega relatii mai usor, adaptare in medii noi, bun pentru cei care intra intr-un anturaj nou – clasa, grup , serviciu, echipa, pastreaza spiritul tanar, bun pentru cei care se simt imbatraniti prematur sau impovarati de varsta, atrage atentia celorlalti asupra purtatorului, benefic celor timizi sau celor neincrezatori in valoarea personala, deschide latura umanitara, pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie de un sprijin, benefic celor care lucreaza in domenii in care trebuie sa arate compasiune fata de anumite categorii sociale: asociatii, induce somn linistit cu vise, benefic in caz de insomnie sau stres.

Reduce durerea, reduce retentia de lichide, echilibreaza hormonal, ajuta la eliberarea de dependente periculoase (medicamente de exemplu), benefic pentru timus, ficat, stomac, sistemul imunitar, rinichi, tiroida, splina, inima, ochi, dinti, urechi, benefic in caz de alergii respiratorii, bronsite, tuse, dureri dentare, acnee, migrene, hipotiroidism, oreion, inflamatii, previne pierderile de sarcina (benefic de purtat in timpul graviditatii), daca este tinut in apa de baut, energizeaza apa, plasat peste ochi este bun pentru relaxarea ochilor obositi sau pentru ameliorarea tulburarilor de vedere, purtat sau asezat la gat, ajuta la vindecarea bolilor de gat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s