Azeztulit

AzeztuliteMedium

Cristal rar, purtator de lumina, piatra a Noii Ere. Vibratia sa este extrem de pura, acordata la cele mai inalte frecvente. Coboara frecventele inalte spre pamant pentru a favoriza evolutia spirituala. Dezvolta constiinta si o ridica la un nivel superior. Ridica vibratiile. Nu este nevoie sa fie purificat. Inainte de a lucra cu un astfel de cristal este bine sa ne fi purificat deja emotional si sa fii iesit din modelele depasite.

Faciliteaza meditatia, inducand pe loc o stare de absenta si formand o spirala de protectie in jurul corpului fizic. Stimuleaza kundalini. Piatra de viziune si inspiratie , activeaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana. Activeaza punctele ascensionale de la baza coloanei vertebrale, in mijlocul abdomenului si in centrul creierului pentru accederea la o vibratie mai inalta, fara parasirea corpului fizic. Plasat pe al treilea ochi va ajuta sa vedeti viitorul.

Trateaza cancerul, tulburarile celulare si inflamatia, sustine bolnavii cronic intarindu-le vointa. Cea mai mare parte a actiunii sale curative are loc la nivelul vibratiei spirituale.

Sursa: “Totul despre cristale”, Judy Hall

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s