Azurit

azurite1.jpg

Azurit – conduce sufletul catre iluminare. Purifica si stimuleaza al 3 lea ochi. Asigura usurinta si siguranta calatoriilor extracorporale. Creste constiinta in plan superior. Permite intrarea usoara intr-o stare meditativa si de channeling. Inlatura blocajele de comunicare si stimuleaza memoria. Alunga stresul, nelinistea, supararea si tristetea. Transmuta frica si fobiile, ii calmeaza pe cei care vorbesc prea mult din cauza nervozitatii si ii incurajeaza pe cei care evita sa se exprime.

Mai este numita si Piatra Raiului.
Mareste abilitatile psihice, intuitia, imaginatia, creativitatea, inspiratia, memoria. Bun pentru limpezirea gandurilor in meditatie si pentru procesul viselor. Bun pentru meditatie, rugaciune. Stimuleaza activitatea mentala. Ajuta la intelegerea situatiilor si la descoperirea propriilor inhibitii si frane. Aduce bunatate, adevar, rabdare, claritate, blandete, energie, compasiune, auto-incredere. Confera ghidare spirituala si faciliteaza contactul cu ghizii spirituali. Recomandabil celor care nu pot pastra contactul cu realitatea. Alunga resentimentele si senzatiile negative din trecut. Scade egoismul, aroganta, vanitatea, anxietatea, stresul, indecizia, grijile, furia.

Benefic pentru tiroida, splina, sinusuri, sistemul nervos, Benefic in caz de artrita, afectiuni hepatice, ajuta la, in timpul sarcinii, ajuta la dezvoltarea fatului, vindeca psihicul si mentalul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s