B

Beril

berile3

Piatra care dirijeaza o viata stresanta si renuntarea la lucrurile inutile. Piatra excelenta pentru prezicerea viitorului. Activeaza chakra coroana si chakra plexului solar. Intareste curajul, atenueaza stresul si calmeaza mintea. Descurajeaza analiza mult prea amanuntita si anxietatea. Reaprinde dragostea pentru cuplurile intrate in rutina.

Ajuta organele excretoare , fortifica sistemul respirator si pe cel circulator, creste rezistenta la toxine si agenti poluanti. Trateaza inima, ficatul, stomacul, coloana, comotiile cerebrale. Este o piatra calmanta. Ca elixir, ajuta la vindecarea infectiilor gatului.

berilBerilul auriu – ajuta la prezicerea viitorului , favorizeaza puritatea fiintei. Promoveaza initiativa si independenta, stimuleaza vointa de a reusi si capacitatea de a transforma potentialul in relaitate.. Deschide chakra coroana si chakra plexului solar.

morganit3Beril roz – atrage dragostea si o conserva. Incurajeaza gandurile si actiunile tandre, creeaza spatiul ce va permite sa va bucurati de viata. Activeaza si purifica chakra inimii, calmeaza viata stresanta, este benefica pentru sistemul nervos. Ajuta la constientizarea devierilor de pe cale, ingustarea spiritului si segotismul ce blocheaza progresul spiritual. Faciliteaza recunosterea nevoilor neglijate ale sufletului si a sentimentelor neexprimate. Inlatura opozitia constienta si inconstienta fata de vindecare si transformare. Indeparteaza mentalitatea de victima si deschide inima pentru dragoste neconditionata si vindecare.. Trateaza tuberculoza, astmul, emfizemul, afectiunile cardiace, vertijul, impotenta si problemele respiratorii.

Boji

BojiStones2Puternic protectoare, ajuta la eliminarea blocajelor. Utila celor carora le este greu sa se implice in profunzimea incarnarii.

Pietrele netede au energie feminina, cele neregulate, energie masculina. Sun echilibrante si energizante. Armonizeaza energia masculina, feminina in corp, aliniaza chakrele si campurile subtile. Benefic plantelor, culturilor, dar risca sa se dezintegreze daca sunt lasate pe sol sau in aer liber.

Pune in evidenta blocajele pe toate planurile. Elimina emotiile inchistate, vindeca amintirile dureroase, indica modele negative de gandire si comportamentele de autoaparare care trebuiesc modificate. Stimuleaza circulatia energiei de-a lungul meridianelor corpului. Atrage atentia asupra amprentelor mentale si ordinelor hipnotice din trecut.

Vindeca blocajele energetice, atenueaza durerea si favorizeaza regenerarea tesuturilor. utila cand energia este scazuta sau in cazul bolilor incurabile. Realiniaza chakrele, repara gaurile campului auric si reincarca cu energie.

Boji albastru – are o putere spirituala foarte mare, care ancoreaza. Util in timpul experientelor extracorporale, faciliteaza calatoria si protejeaza corpul pana la intoarcerea sufletului.

Sursa: Judy Hall, „Totul despre cristale”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s