Calcedonie

calcedonia.jpg

Calcedonie – favorizeaza fraternitatea si bunavointa. Poate fi utilizata pt. a asista transmiterea gandurilor si telepatia. Absoarbe energia negativa, armonizeaza mintea, corpul, emotiile si sufletul, inspira sentimente de bunavointa si generozitate, risipeste neincrederea in sine.

Are rol  protector impotriva spiritelor rele si a energiilor negative, rol protector pe timpul calatoriilor, ofera protectie impotriva adversarilor sau in situatii conflictuale.

Amplifica clarviziunea, intuitia, comunicarea, amplifica efectele celorlalte pietre langa care este purtat, purifica celelalte pietre.

Ajuta la purificarea mediului, la un somn linistit, depasirea provocarilor sortii, punerea in legatura cu ghizii spirituali, deschiderea accesului spre alte dimensiuni spirituale, echilibrare emotionala dupa traume majore.

Reduce depresia, cosmarurile, frica, tensiunea nervoasa, furia, crizele de disperare, gelozia sau alte emotii extreme.

Benefic in caz de bronsita, boala Alzheimer, la senilitate, recomandabil celor batrani, confera o stare de sanatate buna in general, benefic pentru oase, circulatie, asimilare, sange, ochi, lactatie, splina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s