Ceruzit

ceruzit

Util celor care au impresia ca Pamantul nu este caminul lor natural.  Favorizeaza contactele extraterestre. Ajuta la explorarea vietilor anterioare  care nu s-au derulat pe Pamant si la recunoasterea tat a persoanelor intalnite in acele vieti, cat si a locului unde se afla in prezent. Explica motivele incarnarii terestre, lectiile, misiunile si contributia la evolutia umanitatii.

Este benefic calatoriilor. Diminueaza efectele decalajului orar si favorizeaza adaptarea la o cultura. Util pentru compromisuri de scurta durata. Incurajeaza luarea deciziilor si stimuleaza cresterea. Calmeaza tensiunea si anxietatea, favorizeaza caractere extrovertite. Imbunatateste comunicarea, echilibreaza emisferele cerebrale si incurajeaza crativitatea. Excelent pentru persoanele cu inclinatii spre arta.

Elixirul are proprietati insectifuge. Bun pentru revitalizare si energizare. Calmeaza sistemul nervos, inlatura miscarile involuntare si intareste muschii si oasele. Util pentru bolnavii de Parkinson si Tourette. Trateaza insomnia si cosmarurile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s