Charoit

Kamen-charoit.

Piatra de transformare. Este piatra sufletului care invinge frica. Stimuleaya viyiunea interioara si intuitia spirituala, ajuta la administrarea incarcaturii spirituale, asociind chakra inimii la chakra coroana, purificand aura  si stimuland iubirea neconditionata. Incurajeaya schimbarea vibratiilor si face legatura cu realitatile superioare. Produce o vindecare profunda fiyica si emotionala, ajutand la acceptarea preyentului.

Integreaya defectele si acceptarea semenilor. Diminueaya stresul si grijile, inducand o atitudine destinsa. Ajuta la depasirea compulsiilor si obsesiilor. Echilibreaza chakra coroana. timuleaza observatia atenta si analiza, utilizandu-le pentru a facilita luarea deciziilor cu rapiditate. Confera viziuni asupra vietilor anterioare, sugereaza metodele de corectare a karmei personale si colective.

Transforma energia negativa in vindecare si converteste starea de rau in buna dispozitie. Incarca cu energie corpul epuizat, regleaza presiunea sanguina. Trateaza ochii, inima, ficatul si pancreasul, opreste evolutia afectiunilor hepatice provocate de alcool, calmeaza crampele si durerile. Confera un somn profund cu vise intense, trateaza insomnia. Trateaza autismul si tulburarile bipolare.

Sursa: Judy Hall, „Totul despre cristale”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s