Citrin

citrine2.jpg

Citrinul –  Are culoare galben-maroniu, maro-rosu. Cel maro-rosu rezoneaza cu Muladhara Chakra (chakra 1 sau chakra baza), activeaza functia sexuala. Nu este indicat la copii. La persoanele singure nu se plaseaza in dormitor.

Cel de culoare galben-maroniu rezoneaza cu Manipura Chakra (chakra plexului solar sau chakra 3). Ajuta in probleme intestinale. Puternic curatitor si regenerator, este un cristal care nu are niciodata nevoie sa fie curatat.

Protector auric, purifica chakrele, purifica si echilibreaza corpurile subtile, armonizandu-le cu cel fizic. Este una din pietrele abundentei. Va invata cum sa atrageti bogatia, prosperitatea, reusita, toate lucrurile bune, si cum sa le faceti sa se manifeste. Plasat in coltul bogatiei, din casa sau birou, atrage prosperitatea.

Confera bucurie tutror celor care il tin in mana. Inlatura melancolia si negativitatea, rezolva neintelegerile familiale sau colective. Mareste respectul si increderea de sine, combate tendintele distructive, stimuleaza creativitatea si favorizeaza exprimarea personala. Excelent pt. a invinge depresia, frica si fobiile, favorizeaza calmul interior si aparitia intelepciunii. Isi pierde culoarea la soare. 

Amplifica –  comunicarea, relationarea, actiunea, miscarea, curajul, indrazneala, initiativa proprie, noutatea, inceputul, capacitatea de a pune in practica gandurile, capacitatea de a trece peste obstacole, memoria, concentrarea, focalizarea, atentia, capacitatea de invatare, claritatea mintii, eficacitatea, capacitatea de decizie, ordinea, rigoarea, organizarea, discernamantul, claritatea comunicarii si exprimarii, luciditatea, disciplina, motivatia, capacitatea de integrare sociala , placerea de a trai, optimismul, bucuria, veselia, umorul, rezistenta fizica si mentala, vointa, increderea, hotararea, respectul de sine, puterile psihice si parapsihice, abundenta, succesul in afaceri si succesul financiar, norocul si sporul la bani, viata sexuala.

Mareste puterea de vindecare a organismului, recomandat persoanelor bolnave, dupa operatii, pe timpul spitalizarii, in convalescenta. Benefic in caz de alergii, boli de nutritie, aciditate gastrica, diabet, probleme de digestie, anemie, apendicita.  Bun pentru circulatia sangvina, inima, muschi, rinichi, tiroida, timus, sistem circulator si excretor, colon, ficat, digestie, splina, sistem urinar, cap, coloana vertebrala. Ajuta la eliminarea toxinelor, la regenerarea tesuturilor. Ati slabit si vreti sa va mentineti greutatea? Purtati citrin la dv.! Pentru a imbunatati vazul, asezati pietre rulate de citrin peste ochi cateva minute in sedinte personale de lunga durata. Scade dependenta de diverse elemente: tutun, alcool, medicamente etc (dar numai din proprie initiativa).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s