Cornalina

CORNALINA-4.jpg

Cornalina – restaureaza vitalitatea si motivatia. Cornalina are capacitatea de a purifica alte cristale. Inlatura frica de moarte, confera putere pt. a lupta impotriva abuzurilor de orice fel, calmeaza furia si suprima negativitatea emotionala, inlocuindu-le cu dragostea de viata. Asezata aproape de usa de la intrare protejeaza casa si aduce bogatie.

Piatra sacra a tibetanilor si egiptenilor. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale. In sec. 18 se spunea ca aduce noroc si protectie.  In sec. XIX se spunea ca da curaj celor care trebuie sa vorbeasca. Profetul Mohhamed si Napoleon purtau carneol. Marii regi au fost inmormantati alaturi de pietre de carneol.  Egiptenii foloseau mult aceasta piatra. Este o piatra des utilizata in obiecte de cult budiste.

Stimulează metabolismul, activeazâ chakra rădăcină, influenţează organele reproducătoare feminine, măreşte fertilitatea, învinge frigiditatea şi impotenţa, reduce durerile de spate, vindecă reumatismul, artrita, nevralgia şi depresia, mai ales la persoanele în vârstă. Reglează fluidele corporale şi rinichii, accelerează vindecarea oaselor şi a ligamentelor, opreşte hemoragiile. Ameliorează absorbţia vitaminelor şi a mineralelor şi asigură o bună vascularizare a organelor şi ţesuturilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s