Crisopraz

crisopraz1

Confera sentimentul de a fi parte integranta a divinului. Induce stari meditative profunde. Energizeaza chakrele inimii si sacrala si face posibila incarcarea corpului cu energie universala. Este calmant. Depaseste gandurile si actiunile obsesive si impulsive si indreapta atentia asupra evenimentelor pozitive. Stimuleaza acceptarea de sine si a celorlalti.

Util pentru iertare si compasiune. Previne cosmarurile. Induce un sentiment de securitate si de incredere. Trateaza dependenta, sustine independenta si incurajeaza angajamentul.

Puternica actiune detoxifianta, poate scoate din corp metalele grele. Excelent pentru relaxare si somn linistit. Rezoneaza cu chakra sacrala, mareste fertilitatea, trateaza sterilitatea cauzata de infectii si protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Trateaza guta, afectiunile oculare, bolile mentale, ale pielii, problemele cardiace, gusa, echilibreaza secretia hormonala si calmeaza tractul digestiv. Favorizeaza absortia de vitamina C. Alaturi de cuartul fumuriu trateaza infectiile fungice. calmeaza tulburarile gastrice cauzate de stres. Vindeca copilul interior si elibereaza emotiile refulate in timpul copilariei. Atenueaza claustrofobia si cosmarurile.

Sursa: Judy Hall, “Totul despre cristale”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s