Cuart capsuna

cuart capsuna2 - Copy.jpg

Te ajuta sa traiesti in mod constient si sa te bucuri de momentul prezent. Te invata sa descoperi umorul in orice situatie si sa atragi iubirea divina in tot ceea ce faci. Daca il porti la tine, creeaza in jurul tau o manta a iubirii, care te protejeaza in orice situatie.

Daca meditaezi cu el, te ajuta sa descoperi de ce ti-ai ales actualele circumstante pentru viata curenta si ce binecuvantari karmice iti aduc ele.

Ajuta la reprogramarea convingerilor gresite. Are o energie extrem de intensa, te ajuta sa-ti amintesti visele si sa le interpretezi mesajele. Stabilizeaza conexiunile dintre corpul fizic si cele subtile, scotand la iveala cauzele ascunse ale situatiilor prin acre treci, indeosebi ale celor create de tine. Amplifica pretuirea de sine si reduce anxietatea, inlocuindu-le cu pace interioara.

Faciliteaza gandirea clara, calmeaza mintea agitata si asigura o perspectiva mai obiectiva. Confera fericire si te invata sa nu te mai bazezi pe ceilalti pentru a emite aceste sentimente pozitive. Elimina tensiunile din relatiile existente si incurajeaza relatiile romantice.

Stimuleaza fluxul iubirii divine la nivel celular, echilibreaza celulele si confera o stare de bunastare.

Extras din „Totul despre cristale”, vol 2, Judy Hall