Cuart roz

cuart-roz

Cuart roz – Piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite, este cristalul cel mai important pt. inima si chakra inimii. Purifica si deschide inima pe toate planurile, induce o vindecare interioara profunda si dragostea de sine.

Excelent in caz de traume sau crize. Se plaseaza langa pat sau in coltul relatiilor pt. atragerea jumatatii noastre. Restabileste increderea si armonia in relatiile existente. Absoarbe cu blandete energia negativa si o inlocuieste cu vibratii afectuoase. Intareste afirmatiile pozitive.

Elibereaza emotiile neexprimate si supararea, calmeaza durerea interiorizata si vindeca carentele afective. Invata iubirea si iertarea de sine.

Amplifica creativitatea si talentele artistice, deschide interesul spre arta, iubirea materna, fidelitatea, capacitatea de comunicare, capacitatea de exprimare a emotiilor si sentimentelor.

Atrage persoane bune in preajma noastra. Recomandabil a se purta in perioade de mari tulburari emotionale: divort, esecuri, necazuri, este un bun balsam pentru suflete indurerate. Recomandabil celor care au nevoie de o mai buna disciplina, pentru cei care nu au curajul de a-si asuma responsabilitati. Calmeaza iesirile temperamentale.  Echilibreaza la nivel emotional si sexual. Promoveaza toate tipurile de dragoste.

Recomandat pentru cristaloterapie si cristal de energizare a apei. Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, gat, nas, sinusuri. Sprijina fertilitatea, recomandabil a se purta in vederea unei sarcini, dar si pe parcursul sarcinii.  Regleaza problemele sexuale. Reduce migrenele. Benefic in cazuri de leucemie, vertij, rani.  Echilibreaza activitatea organelor genitale, ficatului, rinichilor, vaselor de sange, plamanilor, ganglionilor, timusului. Asezat in zonele ranite, ajuta la regenerarea tesuturilor. Echilibreaza energiile yin-yang. Ajuta la scaderea in greutate, recomandabil a se purta pe timpul curelor de slabire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s