Cuartul Satyaloka

satyaloka-quartz-7-49087-p - Copy

Este o piatra de vibratie foarte inalta care rezoneaza cu flacara alba a constiintei pure. Este extrasa dintr-un munte sacru, iar energia ei deja foarte inalta mai este amplificata si de calugarii din Satyaloka (sudul Indiei), care o infuzeaza cu lumina inainte de a o trimite in alte parti ale lumii.

Permite accesul la mintea iluminata, aduce schimbari in plan energetic la nivel personal sau planetar, si vindecari profunde la nivel spiritual.

Rezoneaza cu chakra coroana a Pamantului. Deschide si aliniaza chakra coroana si chakrele superioare ale planetei.

Faciliteaza descarcarea spontana a informatiilor necesare pentru a intelege de ce anume ai nevoie pentru a continua evolutia spirituala, dar poate necesita timp pentru asimilarea acestora.

Daca este plasat pe chakra coroana faciliteaza trezirea spirituala si iluminarea pe Pamant. Daca este plasat pe soma chakra activeaza corpul de lumina. Plasat pe al treilea ochi induce viziuni spirituale si permite accesul la o calauzire pe un nivel spiritual exceptional de inalt. Poate deschide canale la nivelul sufletului ori pe alte nivele inter si multidimensionale, generand o schimbare profunda de atitudine.

Amplifica energia altor cristale, infuzeaza corpul fizic si corpurile subtile cu o energie transformatoare

Extras din „Totul despre cristale, vol 2”, Judy Hall