D

diamant-brut.jpg

Diamant 

Este simbol al puritatii. Faciliteaza relatiile, aduce dragoste si claritate intr-un parteneriat. Creste dragostea unui sot pentru sotia sa. Piatra care atrage abundenta. Un diamant mare este excelent pentru a bloca stresul geopatic sau ceata electromagnetica si pentru a proteja impotriva telefoanelor mobile. Amplifica energia, intensifica atat energia pozitiva, cat si pe cea negativa. Umple golurile aurei si o incarca cu energie. Aduce claritate mentala si favorizeaza iluminarea. Activeaza chakra coroana si o conecteaza cu lumina divina. Este o piatra ce nu are nevoie sa fie reincarcata cu energie. Amplifica puterea altor cristale. Creste energia tuturor celor care intra in contact cu el.

danburit_01.jpg

Danburit

Piatra extrem de spirituala, cu o vibratie pura, actioneaza asupra energiei inimii. Face legatura cu regatele angelice. Utilizat in timpul meditatiei, conduce la o stare superioara de constiinta si permite accesul la directia interioara. Faciliteaza schimbarea profunda si lasarea in urma a trecutului. Purificator karmic, indeparteaza misamele si imperativele mentale transportate de acestea. Indica sufletului o noua directie. Stimuleaza al treilea ochi, chakra coroana si chakra transpersonala, deschizandu-le al al 14lea nivel. Aliniaza chakra inimii cu aceste chakre superioare. Lumineaza aura si favorizeaza visul lucid.

Dioptase1_(République_Démocratique_du_Congo).jpg

Dioptaz

Puternic vindecator al inimii. Deschide chakra superioara a inimii. Ajuta chakrele sa functioneze mai bine. Ne ajuta sa traim in prezent si sa ne amintim de vietile anterioare. Actioneaza in toate domeniile vietii pentru a transfoema raul in bine. Este un puternic purificator si detoxifiant mental. Inlatura nevoia de a-i controla pe altii. Vindeca copilul interior. Inlatura supararea, tristetea, tradarea. Este foarte eficient pentru vindecarea ranii de abandon. Plasat pe al treilea ochi activeaza armonia spirituala si viziunea psihica si constiinta bogatiilor interioare.

herkimer1.jpg

Diamant Herkimer

Energizează, animă şi promovează creativitatea. Cristal de armonizare putemic, în special pietrele mici şi perfect
transparente. Stimuleazâ abilitâţile psihice precum clarviziunea*, viziunea spirituală şi telepatia, conduce spre dimensiunile superioare, uşurează amintirea viselor şi înţelegerea lor. Purificâ chakrele* şi deschide canalele de circulaţie a energiei spirituale Permite accesul la informaţiile din vieţile anterioare şi recunoaşterea blocajelor sau opoziţia la dezvoltarea spirituală. Activeazâcorpul de luminâ. Posedă o memorie cristalină capabilă să înmagazineze informaţiile în vederea
recuperării lor ulterioare, chiar şi de către alte persoane. Unul dintre cele mai puternice cristale pentru neutralizarea poluării electromagnetice sau a radioactivităţii. Blochează stresul geopatic*. Cristalele mari sunt excelente pentru a forma reţele în jurul casei sau al patului.

Sursa: Judy Hall, ” Totul despre cristale, volumul I

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s