K

Kunzit Jesse 15_WEB.JPG

Kunzit 

Este o piatra extrem de spirituala, trezeste centrul inimii, iradiaza pace si este in legatura cu iubirea universala. Benefic celor care le este greu sa intre in starea de meditatie. Sporeste creativitatea, disperseaza negativitatea, apara aura, disperseaza entitatile atasate si influentele mentale ale acestora. Poate fi utilizat pt. a elimina reziduurile emotionale si a elibera emotiile. Benefic in depresie, pt. tratarea atacurilor de panica. Activeaza chakra inimii si o aliniaza cu chakra gatului si al treilea ochi. Blocheaza stresul geopatic. Este eficace de purtat ca pandativ sau lipit de telefonul mobil, dar si alte echipamente ce emit radiatii electromagnetice. Fortifica sistemul circulator si muschiul cardiac, trateaza afectiunile neurologice, calmeaza crizele de epilepsie si atenueaza durerile articulare, neutralizeaza efectele anesteziei, stimuleaza sistemul imunitar.

Kunzitul incolor asistă recuperarea sufletului*, facilitând călâtoria de întoarcere din locul unde s-a pierdut. Poate servi ca receptacul pentru suflet până la reintegrarea sa în corp.

Kunzitul galben elimină ceaţa înconjurătoare şi îndepărteazâ radiaţia şi microundele din câmpul auric. Aliniază chakrele*, restructurează ADN-ul, stabilizeazâ amprenta celulară şi echilibrul calciu-magneziu din organism.

Kunzitul lila este portal ceresc* şi un simbol al infinitului. Facilitează călătoria în lumea de dincolo de moarte,
împărtăşeşte cunoaşterea de care are nevoie sufletul pentru a atinge starea de iluminare. Traversează barierele
timpului spre infinit.

Hiddenitul (kunzitul verde) este colorat de la galben la verde-smarald. Conectează la celelalte lumi, facilitează
transferul de cunoaştere din planurile superioare. Benefic experienţelor intelectuale şi emoţionale. Anulează cu blândeţe
sentimentele de eşec şi îi ajută pe cei care se consideră infailibili să accepte starea de confort şi susţinerea celor din jur şi a universului. Această piatră are puterea de a lega intelectul de iubire. Kunzitul verde ancorează dragostea spirituală. Este un cristal ce susţine noile începuturi. „Plimbat” cu blândeţe pe corp, hiddenitul facilitează punerea diagnosticului, evidenţiind zonele de slăbiciune, de detaşare şi de rău. Benefic timusului şi pieptului. Pentru a stimula intuiţia spirituală, este mai bine să fie plasat pe al treilea ochi*.

kyanite2 - Copy

Kyanit

Excelent pt. armonie si meditatie. Stimuleaza abilitatile psihice si inuitia. Pune in contact cu ghidurile spirituale, ancoreza vibratiile imateriale, ajuta la amintirea viselor, este benefic pt. muribunzi. Aliniaza rapid chakrele si corpurile subtile, purificand chakrele si meridianele, restaureaza qi-ul corpului fizic, stabilizeaza campul biomagnetic. Activeaza chakra gatului, indeparteaza confuzia si blocajele, iluziile, mania, frustrarea si stresul. Trateaza afectiunile musculare, febra, sistemul urogenital, tiroida, paratiroida, glandele suprarenalele, gatul si creierul, diminueaza presiunea sanguina, vindeca emotiile, elimina surplusul de greutate, sutine cerebelul si reactiile motrice ale corpului. Echilibreaza energiile yin si yang.

Kyanitul albastru fortifică vocea, tratează gâtul şi laringele. Benefic pentru actori şi oratori.

Kyanitul negru ancorează corpul, aliniind chakrele*. Util în timpul sau dupâ meditaţie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s