P

piatra-lunii-balanta.jpg

Piatra lunii – are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Efectul cel mai puternic este de calmare a emotiilor. Face posibila trecerea inconstientului in constient, favorizeaza intuitia si empatia, favorizeaza visul lucid, mai ales cand este Luna plina. Echilibreaza enerhiile yin/yang, echilibreaza secretiile hormonale, fluidele corporale si armonizeaza ceasul biologic.Nu se foloseste de catre femei cand este Luna plina.

piatra soarelui

Piatra soarelui – piatra vesela, aduce lumina, induce bucuria de a trai si bunatatea inimii, ascute intuitia.Purifica chakrele, le umple cu lumina si le energizeaza. Piatra alchimica, favorizeaza o conexiune subtila cu lumina si puterea regeneratoare a soarelui in timpul meditatiei si in viata cotidiana. Utila pt.taierea corzilor de atasament. Elimina codependenta, faciliteaza autoincarcarea cu energie, independenta si vitalitate. Bun antidepresiv.

Pirita.jpg

Pirita – tine la distanta energia negativa si poluantii, inclusiv bolile infectioase. Un cristal de pirita pus pe birou incarca cu energie camera. Trateaza anxietatea si frustrarea, favorizeaza constientizarea propriilor valori si a increderii in sine. Barbatilor care sufera de un complex de inferioritate le creste increderea in ei si in virilitatea lor. Prea puternica insa pt. “machos”, care risca sa devina agresivi. Ajuta femeile sa-si invinga complexele de servitudine si inferioritate. Imbunatateste memoria si capacitatea de aducere aminte. Atenueaza melancolia si disperarea, energizeaza si inlatura oboseala, blocheaza pierderile energetice ale corpului si aurei. Creste gradul de oxigenare al sangelui si fortifica sistemul circulator.

PERIDOT – în trecut, peridotul era cunoscut pentru alungarea spiritelor rele. Este o piatră protectoare pentru aură. Puternic curăţitor, elimină şi neutralizeazâ toxinele pe toate planurile, purifică corpurile subtile şi corpul fizic, precum şi mintea. Deschide, purifică si activează chakrele* inimii şi ale plexului solar. înlătură tensiunile, culpabilitatea sau obsesiile. Indepărtează tiparele negative şi vechile vibraţii, pentru a accede la o nouâ frecvenţâ. Acest cristal vizionar ajută la înţelegerea destinului şi a obiectivului spiritual.

Foarte util pentru terapeuţi.

Peridotul este acordat la descoperirea adevărului spiritual. Datoritâ ajutorului sâu, individul îşi poate asuma greşelile şi poate merge mai departe. Facilitează asumarea responsabilităţii pentru propria viaţă, mai ales când sunteţi convinşi că „totul este din vina altora”. Peridotul îmbunătâţeşte relaţiile dificile.

Are un efect tonic. îngrijeşte şi regenereazâ ţesuturile, echilibrează metabolismul şi este benefic pielii. Ajută inima, timusul, plămânii, vezica biliară, splina, tractul intestinal,
vindecâ ulcerele, îmbunătăţeşte vederea. Plasat pe abdomen, uşurează naşterea mărind contracţiile musculare şi atenuând durerea. Energia sa echilibrează tulburările bipolare şi învinge ipohondria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s