U

UNAKIT

unakit1.jpg

Piatra de viziune, armonizeaza emotiile cu spiritualitatea. Plasat pe al 3 lea ochi deschide si favorizeaza vizualizarea si viziunea psihica; vindeca vietile anterioare. De ajutor dupa o meditatie sau activitate psihica. Neutralizeaza emisiile electromagnetice (se plaseaza in apropierea aparatelor electronice).

Ajuta la ancorarea in prezent si realitate, trezirea la realitate, revenirea cu picioarele pe pamant, acceptarea adevarului,innoire, regenerare, spor la bani, fler financiar, stabilitate materiala, crestere financiara prin administrare buna si organizata, redescoperirea vietii, renastere sau regasire de sine, intelegerea cauzelor oricaror situatii, dezvoltare si evolutie.

Reduce sau opreste blocajele emotionale, frustrarile, balastul emotional, obstacolele din trecut, confuzia, deruta, ceata de pe ochi, imaginatia bolnavicioasa, paranoia, iluzia, visarea, idealismul.

Confera vigoare si forta organismului. Protejeaza la nastere si pe timpul graviditatii.
Benefic pentru: aparatul reproducator, inima, muschi, tesuturi moi, organe interne.
Ajuta la: regenerare, revitalizare, benefic a se purta dupa operatii, in convalescenta, pentru refacere dupa boala. Stimuleaza cresterea in greutate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s