Cromoterapia

qDG8ue08HU-preview - Copy.jpg

Cromoterapia este o terapie vibrationala. Terapiile energetice si vibrationale incearca sa armonizeze corpurile fizico-energetice ale fiintelor vii pentru imbunatatirea starii proprii de sanatate.

Vindecarea la nivel spiritual foloseste numeroase tehnici terapeutice pentru deblocarea energetica la nivelul chakrelor. Una dintre aceste tehnici terapeutico-vibrationale este cromoterapia.

Cromoterapia foloseste in scop terapeutic lumina descompusa in spectrul cromatic care rezoneaza fie cu o functie organica afectata, fie cu o chakra perturbata energetic. Cromoterapia este o forma foarte veche de tratament holistic, un tratament integral care priveste omul ca pe o fiinta fizica, mentala, emotionala si energetica  in acelasi timp.

Cromoterapia ne invata cum sa folosim proiectarea luminii culorilor asupra corpului uman, cu scopul obtinerii reactiei de relaxare, activare, intarire, deblocare si ne releva totodata, prin simpla constatare a preferintelor cuiva care este imaginea personalitatii uneia sau alteia dintre persoanele cu care intram in contact. Exista chiar unele opinii potrivit carora culorile influenteaza comportamentul si starea de spirit, simtul umorului, existand prin urmare o legatura stransa intre preferinta pentru o culoare si caracterul unei persoane.

Culoarea ne afecteaza pentru ca ea este o energie care are capacitatea de a ne altera structura noastra biochimica. Energia care radiaza din soare si pe care noi o percepem ca lumina are diferite frecvente vibrationale vazute de ochiul uman drepte culori – exemplul cel mai bun este curcubeul.

Lumina solara cuprinde: rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo si violet. Sunt aceleasi culori cu cele ale celor 7 chakre pricipale. Culorile primare sunt: rosu, albastru, galben, iar cele secundare sunt verde, portocaliu si purpuriu.

Un lucru important de retinut este ca lumina, culorile, patrund in corp atat prin intermediul ochilor, cat si prin intermediul pielii.

Sursa: „Terapii vibrationale” – D’Ajna

Alb

Violet

Albastru

Verde

Galben

Portocaliu

Rosu

Gri

Negru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s