Verde

Green-Forest-Wallpaper-green-20036604-1280-1024.jpg

Culoarea verde proiecteaza si transmite o imagine care aminteste de vigoarea naturii, de viata, speranta, promisiuni de fericire. Este o culoare calda, linistitoare pentru sistemul nervos, este culoarea renasterii naturii la viata in fiecare primavara.

Proiecteaza in jurul ei increderea, credibilitatea si o scazuta agresivitate. persoanele care folosesc mult verdele sunt iubitoare de comanie, dar de indata ce se simt complesite se retrag. Este un fel de a actiona si apoi de a gandi. Persoanele aceastea cred in ordine si isi rezerva tot timpul pentru a-si pune in ordine ideile. Prefera sa lucreze in stil propriu, singuri mai mult, decat colectiv. daca aceste persoane sunt proprii lor stapani, isi planifica viitorul fara a risca nimic, dar daca ceva le rupe structura de organizare a muncii, modul lor de operare, cei vizati nu vor spune nimic, dar tensiunea se va reflecta la nivelul umerilor si spatelui, dureri de care se vor plange.

Verde este culoarea echilibrului si functioneaza in functie de dualitatea fiecaruia. Culoarea se afla in centrul spectrului solar si focalizeaza direct pe retina oculara relaxandu-l si abia apoi se disipeaza in restul corpului. Iata de ce verdele din natura ne induce o stare de relaxare.

Sursa: „Terapii vibrationale” – D’Ajna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s