ARHANGHELUL URIEL

 

URIEL

Arhanghelul Uriel

Imprimare E-mail

 

Idee-forţă: Lumina lui Dumnezeu străluceşte din interiorul meu. Sunt permanent strălucitor, plin de dragoste şi înţelepciune

Uriel este stăpânul Soarelui şi cel mai strălucitor dintre îngeri. Este adesea reprezentat cu o flacără în palma deschisă. El este stăpânul furtunilor şi al tuturor spaimelor.
Uriel este câteodată reprezentat cu o carte la picioarele sale, cartea plantelor medicinale pe care i-a oferit-o Adam.

Planul Îngeresc: Arhanghel al Primului Cor

Misiunea cerească: Să aducă oamenilor lumina cunoaşterii lui Dumnezeu.

Misiunea pământească: Ne ajută să ne deschidem către lumina cunoaşterii, să conştientizăm lumina divină din noi şi să ne centrăm în Sine.

Arhanghelul Uriel, a cărui nume semnifică: „Lumina mea este Dumnezeu”, aduce omenirii cunoaşterea iluminatorie despre divinitate. El este cel mai strălucitor dintre îngeri şi, adeseori, reprezentat conducând un car de foc tras de cai albi. Mai este cunoscut şi sub numele de flacără a lui Dumnezeu sau îngerul profeţilor.
Uriel a fost îngerul pe care Dumnezeu l-a trimis la Noe ca să-1 prevină de potop. Biblia ne povesteşte cum Uriel a coborât în grădina Edenului de pe o rază de soare cu o sabie de foc în mână. El este, de asemenea, îngerul care veghează asupra furtunilor şi a spaimelor. Ca înger al căinţei el ne ajută să înţelegem legile karmice care spun că noi întotdeauna merităm exact ceea ce am făcut.

Uriel ne ajută să înţelegem cum funcţionează Graţia Divină şi ne face cunoscut că noi toţi suntem înconjuraţi de infinita dragoste a lui Dumnezeu.

Este cel mai înţelept dintre toţi îngerii. Adeseori este reprezentat cu o flacără în palma deschisă. La el omenirea poate găsi alinarea suferinţelor prin rugăciune.
Când cunoaşterea oferită nu este utilizată în scopuri divine Uriel se manifestă ca şi pedeapsa lui Dumnezeu. Uriel ne ajută să înţelegem de ce sunt toate aşa cum sunt. El ne ajută să avem încredere în planul divin al lui Dumnezeu astfel încât, atunci când lucrurile nu par să meargă bine, să descoperim că acestea sunt întotdeauna spre binele nostru şi ne pot aduce fericirea.

Cu ajutorul lui Uriel noi putem să cunoaştem vocea noastră interioară şi visele noastre. El ne conduce spre cunoaşterea cea mai profundă a Sinelui şi, prin aceasta, la o valorificare infinită a vieţii.

Sub conducerea sa avem posibilitatea să găsim lumina noastră interioară devenind tot atât de strălucitori ca şi Soarele atunci când dragostea şi frumuseţea devin pentru noi un fapt împlinit.

Sursa: http://angelinspir.ro/ingeri/arhanghelul-uriel.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s