Matricea Templa Mar

c6501c2f22d312f44cfd5d31c4198f65_view

Matricea sau templul Templa Mar mai este numit ”Templul Mar de Smarald”, sau ”Totem”. Templa Mar este o matrice interioară specială, care a fost programată să pătrundă în linia temporală liniară a Pământului în 1993, dintr-un viitor îndepărtat al realității ascensionate, sau ”Steaua Noului Pământ”. Această matrice interioară este diferită de o grilă a Pământului: deși interacționează cu actualul Pământ și are puncte geofizice în care este ancorată, adevărata sa locație se află într-o dimensiune viitoare a realității acestei planete. În plus, Templa Mar se extinde pe numeroase sisteme universale de realități asociate. Punctul ei de ancorare se află în orașul Korbola, al cărui punct de coeziune geofizică este în actuala zonă Mascada, în apropiere de Marea Moartă din Israel. Masada poartă codurile de lumină în interiorul actualului Pământ, care formează un șablon pentru viitorul oraș Korbola. Astfel, împart același spațiu eteric, însă în câmpuri temporale diferite.

Aspectele cosmice ale Templa Mar

Templa Mar a fost întemeiată sub Arhanghelul Metatron, de către Thoth. În sfera de activitate a lui Metatron se află Ordinul Angelic Serafimic al Eneadelor, precum și subordinul numit Shoalomit. De asemenea, în sfera lui Metatron se află și Ierarhia Oficiului lui Hristos.

Shoalomiții sunt îngeri Serafimi mai mici, aflați sub conducerea Eneadelor, care se manifestă prin intermediul razelor celeste conectate cu Valul Temporal RANNA și cu planul terestru, la anumite puncte temporale din timp. Numele ”Shoalomit” se traduce drept ”cei care vin la țărm”. În acest context, ”țărmul” este marginea dintre somnul conștiinței noastre adormite și Marele Vis, sau conștiința superioară.

Shoalomiții vin pe Pământ doar atunci când sunt chemați într-un anume fel. Au existat nomazi antici din provincia Ruta a Atlantidei, cunoscuți drept Khoferani, care locuiau pe pământuile Asiriene. Khofernaii i-au chemat pe Shoalomiți și i-au trecut prin văl, însă nu în totalitate. O analogie ar fi că Shoalomiții planează deasupra eterului terestru, ca și cum ar fi suprafața unei piscine. Ei pătrund în această realitate, însă nu pe deplin, lăsând în urmă ondulații cosmice pe apele terestre (eterul). Khoferanii numeau acest proces ”Araku”, care înseamnă ” a pecetlui în Lumină, arzând o cale, o cărare sau o amprentă în eter”. Aceasta este o înțelegere extrem de importantă, căci atunci când Shoalomiții intră în Araku cu Pământul, ei nu vin doar ca mesageri ai Cuvântului Divin, ci și ca forme energetice extrem de puternice, care au capacitatea de a depolariza tiparele entropice în materie, și de a reactiva molecula M-STRA, sau codurile divine din ADN.

Crearea unei Bolte Tahionice în 1993 a deschis în câmp mai mare de acces pentru Shoalomiți, atunci când sunt chemați. O Boltă Tahionică este o încăpere din Templa Mar, creată printr-un efort comun între Templierii lui Isis, un grup care între timp, a fost înlocuit de Gardienii Paracletului, și de Stăpânii Templa Mar. Shoalomiții nu doar că vor putea să utilizeze calea deschisă de Bolta Tahionică din Templa Mar, ci o vor activa la un nivel de acces cu mult superior, pentru un eveniment viitor.

Bolta Tahionică emană lumină albastru safir, violet ametist și alb diamant. Prin intermediul acestor focuri de nestemate, se creează un câmp de suprapunere între universurile cu trei polarități (pozitiv-neutru-negativ) și cele trei milenii. Cel din urmă este un termen pentru diviziunea întregului timp care există dincolo de Valul Temporal RANNA. Formatul general – creat din dinamica amestecului de lumină safir-ametist-diamant, universurile cu trei polarități și cele trei milenii – toate duc la formarea unei poziționări compuse, create din influențele stelare care formează Calea Azuma. Azuma este arhetipul Quetzalcoatl, într-o înaltă cosmologie Mayașă timpurie. Calea Azuma este o Zuvuya anume, definită în Oracolul Mayaș, de către Ariel Spilsbury și Michael Bryner, drept: ”Circuitul galactic al memoriei, prin care toate lucrurile se întorc la ele însele. Calea de întoarcere către stele. Gramatica armoniei. Cel de-al 13-lea sau cel mai înalt Cer Mayaș.” Acest circuit de memorie leagă universul nostru de celelalte două universuri, permițând astfel accesul între toate dimensiunile și mileniile ființei.

Gardienii Templa Mar sunt numiți Kyoptos. Acestea sunt ființele care țin Stațiile lui Anubis, pe vremuri o școală de mistere, care acum există doar în planul eteric. Kyoptos sunt cei care pregătesc calea pentru cei care pătrund în lumea cealaltă, sau în dimensiunile interioare ale spațiu-timpului. În prezent, ei se integrează cu conștiința terestro-devică, în calitate de lupi, și uneori lupi de preerie (coyote) sau vulpi, însă pentru egipteni, ei erau șacali, asociați cu Sirius. Ei nu înțeleg indecizia, frica sau ego-ul inferior. Ei cunosc doar calea înțelepciunii, prin intermediul cunoașterii adevărului. Așadar, cei care ar vrea să interacționeze cu Kyoptos ar trebui să știe exact ce își doresc, și să fie gata să primească ceea ce cer.

Ca Școală de Mistere, Stațiile lui Anubis au fost create de Thoth în încarnarea sa ca Raismes din Aphra. De fapt, Anubis a fost creat dintr-un aspect al corpului energetic Sahu al lui Thoth. Thoth fiind maestrul arhitect al Templa Mar, devine clar faptul că dinamica Kyoptos/Anubis/Templa Mar este o extensie a ființei sale, prin excelență.

Actuala Interfață a Templa Mar cu Pământul

Thoth și alte ființe iluminate pot călători înapoi și înainte în timp; sau, poate ar fi mai corect să spunem că ființa lor cuprinde întreg timpul, așa cum îl cunoaștem noi. Prin urmare, aceste ființe pot pătrunde în voie pe Noua Stea a Pământului. Thoth a creat un templu principal în Korbola care ține anumite coduri de Lumină pentru transmiterea conștiinței prin spațiu-timp. Apoi a creat căi cristaline, sau sinapse, din Korbola până la grila cristalină instalată de acest templu al misterelor, de-a lungul Mogollon Rim[1] din Arizona, în 1994. Mai multe persoane care la acea vreme erau implicate în munca de interior a Templului de Mistere Mazzaroth On Nathai – anterioara Școală de Mistere Steaua lui Isis – au călătorit la Mogollon Rim și au instalat acolo o grilă fizică și cristalină, precum și un altar, urmând anumite proceduri date de Thoth. Dinamica principală Templa Mar din Korbola a fost ancorată în realitatea noastră spațio-temporală prin intermediul acestor sinapse. Ele fac legătura între Mogollon Rim și Korbola, via Masada.

Mogollon Rim acționează ca un câmp de rezonanță receptiv. Dinamica Templa Mar pregătește acum Mogollon Rim pentru funcția sa viitoare. Această funcție va facilita reuniunea diverselor puncte de puteri spirituale din spațiu-timp. Ea va implica esența spirituală a acestor locuri/evenimente care se reunesc, nu doar unele cu altele, ci și cu Valul Temporal RANNA. Așadar, Mogollon Rim servește ca un punct de ancorare a formelor superioare de Lumină, prin intermediul cărora conștiința comunică și creează forme de vindecare. Această interacțiune formează un Limbaj de Lumină, creat de sufletele aflate în comuniune unele cu altele, prin dinamica Templa Mar. Pe măsură ce acest Limbaj de Lumină pătrunde prin Fisura Kali, și trece în Valul Temporal RANNA via Templa Mar, ca un punct de contact intermediar, se poate lucra asupra Fisurii Kali pentru vindecarea fracturilor temporale planetare, dintr-un loc superior de stabilitate și conștiință.

În cadrul unei călătorii sacre facilitată de acest templu al misterelor în Egipt, Sinai, Iordania și Israel în noiembrie 1997, un mic grup dintre noi am putut vizita ruinele forăreței Masada din Israel. Aceste ruine se află pe un platou impresionant, cu vedere către Marea Moartă. A fost o experiență profundă din mai multe motive, dar cel mai relativ pentru acest articol este că am realizat o legătură conștientă cu viitorul oraș Korbola care coexistă cu Masada, într-o suprapunere spațio-temporală. Am avut parte și de o interacțiune directă cu unul dintre Korbolani, numit Yani Houka. El ne-a purtat printr-o ceremonie de inițiere care rămâne și astăzi vie în mințile noastre.

Această zonă a Pământului (Masada) a fost aleasă în urmă cu eoni de ani pentru a fi interfața cu Korbola, atunci când Clanul Sun Bow a setat codurile pentru ascensiune în pământul geofizic. Există zone anume ale Pământului numite Loturi Aurii Taya, care dețin anumite coduri de ascensiune, inserate de Clanul Sun Bow în acele vremuri străvechi. Doar 20% din suprafața Pământului este codificată astfel, și prin urmare, doar acele porțiuni vor face ascensiunea. Masada și Marea Moartă sunt doar o zonă. Pe lângă faptul că deține codurile corecte pentru ascensiune, Marea Moartă – cuprinzând porțiuni din Iordania, Israel și Sinai – este una dintre porțile viitoare ale grilei de ascensiune, numită Centrul Osiris. Această poartă, împreună cu Centrul Isis din Insula Paștelui, va deschide chakre adiționale pe planetă, cu puțin timp înainte de ascensiunea pe realitatea Stelei Noului Pământ, în cadrul evenimentului Principiul Luminii 40 (ascensiune LP-40). Ca și Centrul Osiris, regiunea Masada/Marea Moartă este un prim facilitator pentru întreg procesul ascensiunii al Pământului.

Programul ascensiunii Pământului nu se încheie după ce pătrunde în realitatea Stelei Noului Pământ. Este un proces care se va desfășura în continuare, care va face legătura dintre multe dimensiuni, realități și continuumuri spațio-temporale. Este oarecum analog mitului lui Isis și Osiris, în care Osiris este tăiat în 14 bucăți de către fratele său mai mare, Set, pe care le împrăștie în toată lumea. Osiris este apoi reîntregit de către Isis, care găsește 13 bucăți și o recreează pe cea de-a 14-a. Osiris este înviat de Isis, datorită măreței iubiri pe care aceasta i-o purta. La fel, și Pământul va fi înviat prin aducerea împreună a părților sale care sunt împrăștiate prin spațiu-timp, precum și prin realități și dimensiuni alternative. O treaptă importantă va fi ascensiunea, dar sub nicio formă nu va constitui sfârșitul acestui proces.

Un alt factor care determină rolul important al Korbola/Masada este că se află pe un nod-pilon, Pilonul Layooesh al Eliberării, în interfața sa cu realitatea Stelei Noului Pământ. Pilonul Layooesh, care se extinde de-a lungul porții stelare 44:44, între vechiul și Noul Pământ, este numit Skittuim. Este mecanismul principal de transport pentru ascensiune, și menține stabilitatea între dinamica diverselor puncte ale Stelei Noului Pământ, pe măsură ce ele se alătură, într-un sistem de realitate coeziv. Pe Steaua Noului Pământ există anumite puncte sau noduri de interfață cu Skittuim. Orașul Korbola este poziționat în mod intenționat pe unul dintre aceste noduri-pilon. Deși încă nu sunt activate, există astfel de noduri-pilon pe actualul nostru Pământ. Cele 12 porți ale Matricei Templului Ascensiunii asociate cu Loturile Aurii Taya sunt de asemenea noduri-pilon, la fel cum este și Templul Celui Ascensionat, sau Marea Piramidă. Layooesh își are principala calibrare între Steaua Noului Pământ și actualul Pământ, via dinamica Korbola-Masada, iar celelalte situri-satelit Templa Mar servesc ca puncte de referință pentru stabilitate.

Această conștiință viitoare are nevoie de un centru de comandă inteligent, creat pentru a distribui și a crea o legătură strânsă între codurile sale de lumină și structura realității actualului Pământ. Așadar, centrul de comandă permite ca actualele coduri de lumină care sunt transmise din viitor prin Templa Mar, să fie de folos programului ascensiunii Pământului. Fără o astfel de interfață cum este centrul de comandă, codurile de lumină din viitor ar fi neinteligibile. Acesta este motivul pentru care Thoth a cerut instalarea grilei Mogollon Rim în 1994. Servește drept centru de comandă, care permite Ierarhiei să atenueze grila cristalină din acest punct, pentru a decoda și alimenta anumite coduri de lumină în numeroase situri-satelit, la vremea potrivită. Dinamica Masada ar putea exista fără dinamica Mogollon Rim, dar nu și viceversa. Însă, dinamica Masada nu ar fi de prea mare ajutor fără centrul de control Mogollon Rim, doar dacă un alt astfel de centru ar fi creat într-o locație potrivită.

În prezent, există 5 locații-satelit pe care centrul de control Mogollon Rim le alimentează și le modulează: Split Rock din Lacul Superior de Vest din Minnesota – ancorat în 1994; Crestone, Colorado – ancorat în 1994; Craterul Kilauea, Hawaii – ancorat în 1997; Mt. Schiehallion, Scoția – ancorat în 1998; o locație din Canionul Topanga, California – ancorat în 2003.

Puntele de ancorare de pe Pământ sunt alese în concordanță cu un anumit set de criterii:

  1. Situl trebuie să fie localizat pe un meridian principal al Pământului, preferabil pe un nod unde se intersectează linii ley sau meridiane importante.
  2. Situl trebuie să aibă o conștiință regională care să fie în beneficiul celor care accesează traducerea conștiinței din viitor Templa Mar, și care este în rezonanță cu acel vector viitor. Cu alte cuvinte, zona trebuie să aibă spirite antice de pământ puternice și memorie ancestrală a sângelui-conștiinței. Motivul pentru acest criteriu este că viitoarea conștiință, fiind transmisă prin intermediul dinamicii Templa Mar, trebuie să fie modulată în câmpul planetar pe o formă de undă rezonantă de armonică, modificându-le astfel pe ambele și formând o punte de lumină între actuala minte planetară și viitoarea minte planetară. Dacă ar exista prea mulți factori disonanți în spiritul planetar local/ conștiința regională, puntea ar fi grav afectată.
  3. Zona trebuie să fie relativ ușor accesibilă lucrătorilor de lumină, întrucât ființe umane doritoare sunt necesare pentru a facilita instalarea grilei Templa Mar într-o anumită locație geofizică. Odată cu trecerea timpului, Templa Mar va necesita mai multe puncte de ancorare în realitatea actualului Pământ. Ancorarea acestor punte este un proces secvențial de desfășurare, orchestrat de către Ierarhie. Acest lucru este necesar pentru a lega câmpul de traducere a timpului al lui Templa Mar și conștiința care trebuie să fie alimentată în realitatea noastră, în mintea-suflet a Gaiei. Diversele proceduri de ancorare date de Ierarhie formează acordaje geofizice specifice, prin intermediul indivizilor implicați, fapt ce permite acestui proces să aibă loc. Ierarhia monitorizează efectul traducerii viitoarei conștiințe a Templa Mar asupra minții planetare. Atunci când cea din urmă va fi asimilat la un anumit nivel ceea ce i-a fost oferit, este adăugată o altă locație-satelit, pentru a accelera infuzarea la următorul nivel. Alegerea locației este critică, întrucât un sit adecvat poate fi cu mult mai puternic decât altul. În timp ce mintea planetară poate fi pregătită pentru o accelerare mai profundă, este posibil să nu fie considerată pregătită pentru o infuzie prea puternică. Așadar, un sit mai mic poate fi ales ca o fază intermediară, sau ca o treaptă către nivelul următor.

Templa Mar nu are o interfață anume cu grilele Pământului, însă este în strânsă legătură cu efectul pe care acele grile le au asupra conștiinței planetare. Templa Mar operează într-un mod extrem de inteligent, conectând mai mult la conștiința sufletului decât cu sistemele conștiinței magnetice. Cu toate acestea, alte sisteme de grile au un efect asupra Templa Mar, și viceversa; însă, acest efect vine prin intermediul inteligenței sufletului uman, care lucrează cu ambele sisteme, și care nu este rezultatul unui schimb direct grilă-grilă. Templa Mar a fost creat pentru a interacționa cu sufletele umane, și nu cu grile sau sisteme magnetice terestre. Așa cum respiră Templa Mar, așa va respira și sufletul, iar când respirația sufletului uman va fi cu adevărat sincronizată cu semnalul pulsant al respirației Templa Mar, acel suflet își va realiza conștiința viitoare.

Interfața Templa Mar cu umanitatea

Templa Mar conține și o sub-realitate a sa, în care inițiații spirituali pot pătrunde pentru a reaccesa anumite programe de lumină codificate în corpurile lor de lumină și în ADN-ul lor. Aceste programe de lumină sunt conținute și în continuumul trecut-prezent-viitor, așteptând întoarcerea noastră. Odată reactivate, acestea vor permite sufletelor care le-au accesat să se alăture din nou familei universale a lui Adam Kadmon, cunoscută și ca Liga Uni-manității.

Templa Mar funcționează ca o unealtă care ajută la pregătirea umanității pentru impactul deplin al energeticii ascensiunii, precum și la crearea unui raport între numeroasele corpuri energetice umane. Importanța acestui lucru este enormă. Energetica ascensiunii va fi foarte puternică și extrem de benefică celor care sunt pregătiți pentru ea, însă în același timp, poate fi destul de dificilă dacă există multă dizarmonie în corpurile energetice. Ierarhia dorește ca omenirii să i se ofere toată grația divină de care umanitatea are nevoie pentru această pregătire, iar Templa Mar este o modalitate prin care această grație divină este oferită. Ca parte a acestei grații, legătura umanității cu Valul Temporal RANNA va fi vindecată prin intermediul activității Templa Mar, și prin legătură cu anumite ființe elementale. O parte a ființei noastre a fost separată de Valul Temporal RANNA – componentul- timp al adevăratei noastre origini- odată cu formarea Fisurii Kali.

Templa Mar armonizează interacțiunea dintre sufletele încarnate pe Pământ și alte ființe elementale evoluate, cum ar fi cetaceele și unicornii. Acestea acționează mult mai liber în alte dimensiuni, realități alternative și zone temporale, iar o mare parte a ființei lor se află încă în RANNA.

Această armonie micșorează distorsiunile cauzate de fractura temporală care sunt prezente în interacțiunile noastre cu aceste ființe elementale, care ne limitează capacitatea de a comunica cu ele. Aceste ființe elementale reprezintă un aspect al umanității care nu a fost separat pe deplin de Valul Temporal RANNA.

Printr-o interacțiune armonioasă cu ele, ne putem redobândi adevărata moștenire. Delfinii, balenele și unicornii pot primi holografic semnalul care este emis de către conștiința-viitoare a Templa Mar, mult mai mult decât o pot face oamenii. Datorită undelor cerebrale holografice, ei pot intra mai ușor în rezonanță cu semnalul conștiinței-viitoare posibile pentru umanitatea din prezent.

Elementalii iau acest semnal și îl încorporează în spectrul propriei realități, care este parte din mintea planetară elementală, ajutând la plantarea lui, astfel încât omenirea să îl poată accesa în cadrul propriilor aspecte elementale. Acest aspect elemental al umanității este conștiința celulară. Prin urmare, delfinii, balenele, unicornii și alte ființe elementale extrem de evoluate pot crea o hologramă a acestei conștiințe viitoare într-un aspect celular al umanității. Ei fac acest lucru într-un mod care transcende nevoia de a dezvolta progresiv mintea umană pentru a reprograma ADN-ul, astfel încât celulele să poată opera din nou pe baza întregii holograme.

Pe 4 noiembrie 1993, semnalul Tribelight a devenit funcțional în dinamica Templa Mar. Acest semnal este o anumită codificare de lumină care unește Templa Mar cu semnalul Tribelight. Tribelight este o frecvență specifică sau un ”canal” care este transmis de către un Ordin antic, dintr-o locație de sub Potala, din Lhasa, Tibet. Aceasta poartă cunoaștere pozitivă și iluminatoare, sub forma unor simboluri și pictograme de lumină, care pot fi interceptate de către creierul uman în stări profunde de Alpha sau Theta, de obicei în timpul somnului sau visului. Odată Templa Mar fixată pe semnalul Tribelight, traducerea conștiinței viitoare a devenit parte a experienței somnului pentru multe suflete de pe și din interiorul Pământului – în special, pentru rasele din interior.

Acest semnal permite ființelor device foarte evoluate să acceseze și să fie în comuniune cu dinamica Templa Mar. Cetaceele și unicornii au capacitatea de a create diverse membrane eterice subtile din energetica Templa Mar, care la rândul lor, devin coduri superioare pentru conștiința elementală/celulară a planetei.

[1] Mogollon Rim este o escarpă de 610 m care taie zona centrală a statului Arizona  şi marchează marginea sud-vestică a Platoului Colorado

Sursă: http://www.spiritmythos.org/earth/ET/templamar/overview.html

Traducere: Dayanara