Ascensiunea animalelor

pets

Fiecare ființă vie de pe planetă este afectată atunci când Mama Pământ își ridică vibrația. Pentru a putea exista împreună cu planeta atunci când aceasta ascensionează, toate organismele vii vor trebui să îi egaleze sau să îi depășescă nivelul vibrațional, pentru a putea continua să trăiască în noul sistem armonizat.

Multe animale de companie vibrează deja la un nivel mai ridicat decât animalele sălbatice. Așa cum oamenii au fost sădiți de pe alte planete, așa și plantele și animalele au fost sădite din diverse locuri și integrate în complexul regn animal și vegetal. De exemplu, se spune despre delfini, balene și unii câini că vin de pe planeta Sirius și că se află aici pentru a menține cel mai înalt posibil nivel vibrațional pentru a o ajuta pe Mama Pământ în timpul ascensiunii sale. Pisicile, păsările și caii sunt alte exemple de animale care pot menține un nivel vibrațional ridicat.

Animalele au conștiință de grup, ceea ce înseamnă că au  personalitate individuală, dar sunt conectați la o minte și un suprasuflet de grup. Ele pot comunica telepatic, dar cel mai adesea aleg sunete tridimensionale precum lătratul, mieunatul, ciripitul, etc., pentru a trimite vibrații individuale care să fie interpretate de celelalte animale. Un suflet de animal învață și evoluează continuu chiar dacă este conectat la o conștiință de grup, la fel cum și oamenii sunt interconectați în conștiință și provin din suprasuflete care sunt conectate la Creatorul universal.

Animale negative și dizarmonioase

Așa cum oamenii se divid în grupuri care își ridică vibrația către o polaritate de lumină, departe de oamenii care aleg să nu se trezească și să continue într-o polaritate mai întunecată, mai negativă, așa și natura se va divide în funcție de vibrație. Întrucât pisicile, câinii, păsările și majoritatea animalelor de casă sunt în sincronizare cu planeta, adaptarea la schimbarea vibrațională va fi o schimbare naturală pentru ele.

Este posibil ca unele animale să nu poată rămâne pe planetă dacă nu sunt capabile să se adapteze la un stil de viață mai pașnic. Fiecare specie existentă astăzi face parte dintr-un lanț trofic al supraviețuirii, deci nu toate animalele se află aici ca să experimenteze pacea și armonia. În ceea ce privește insectele, reptilele și arahnidele care sunt agresive față de oameni și față de alte animale (viespile, țânțarii, scorpionii, păianjenii, căpușele, etc.), se pare că am putea trăi foarte bine și fără să fim atacați de ele. Soarta animalelor agresive precum șerpii otrăvitori, coioții, urșii, etc. va depinde de hrana de care vor avea nevoie pentru a supraviețui și de capacitatea lor de iubire necondiționată. Unele animale vor începe să părăsească planeta în grupuri mari.

Asistarea creșterii sufletești a animalului de companie

Majoritatea animalelor de companie nu cunosc altceva decât iubirea necondiționată atunci când se nasc; ele emit această iubire în mod altruist, și depinde de noi să întoarcem această iubire pentru a completa acest cerc de energie. Oamenii care rănesc animalele sau care le neglijează din cauza vibrațiilor negative și a a unui comportament subconștient vor trebui să echilibreze toae acestea.

 Este important să aveți grijă de animalele dvs. de companie într-o manieră plină de iubire, pentru a le asista în timpul separării polarităților care se petrec pe Pământ în aceste timpuri. Așa cum oamenii au nevoie de hrană organică și de apă curată pentru a-și menține o vibrație ridicată, așa și animalele au nevoie de toate acestea. Încercați să vă hrăniți animalele cu hrană organică și cu apă nefluorizată.

Animalele de companie sunt sensibile la câmpurile energetice din jurul oamenilor, și pot percepe blocajele de energie negativă, precum și vibrația înaltă, plină de iubire. Unii câini, de exemplu, pot vedea câmpurile energetice și își pot da seama de caracterul unui om. De asemenea, ele pot să emuleze povara energetică, astfel încât să vedem ceea ce necesită curățare. Este posibil ca în cazul câinilor agresivi, aceștia să le arate stăpânilor ceea ce trebuie să curețe în ei înșiși. Adesea, ei preiau energii emoționale prin serviciul lor altruist vindecător. 

Pe măsură ce ne ridicăm vibrațiile, vom putea să comunicăm mai bine cu animalele noastre de companie și cu alte ființe la un nivel telepatic. Copacii, florile și alte ființe ne așteaptă răbdătoare să ne unim câmpurile energetice cu ale lor în comunicare. Acesta e un beneficiu minunat al ascensiunii și al conștiinței înalte de care ne vom bucura cu toții.

Animalele de companie se află aici pentru a menține iubirea necondiționată pentru planetă și locuitorii săi. Ele au șansa de a crește în conștiință împreună cu noi, și se vor separa în mod natural de alte animale de companie agresive, insecte și alte asemenea care nu se încadrează într-o vibrație ridicată. Majoritatea animalelor ajută oamenii și Pământul să facă trecerea într-o formă de existență mai înaltă din punct de vedere vibrațional, și vor fi lângă noi atunci când vom reuși. Menținerea unei vibrații înalte împreună cu animalele noastre de companie va asigura ascensiunea lor în vibrație și în conștiință.

Traducerea: Georgiana Filip

© Copyright Cristina Filip

Acest articol poate fi copiat si/sau publicat pe alte site-uri doar cu permisiunea administratorului blog-ului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s