Cei 12 Sori Centrali și legătura lor piramidală cu Pământul

images (4)

În această perioadă, ascensiunea acestui univers este accelerată, în special cea a Căii Lactee către o stare cu mult mai evoluată. Întrucât viața într-o astfel de galaxie, precum și în întregul cosmic este strâns interconectată, o parte a unei galxii sau a unui sistem solar nu poate evolua și ascensiona fără restul părților sale componente.

Pe măsură ce planeta Pământ este reinventată, așa suntem și noi, deoarece corpurile noastre fizice sunt legate de Mama Pământ; așa cum trăim și respirăm pe corpul ei, așa facem parte dintre organismele și formele de viață de pe suprafața ei. La fel cum Mama Pământ este o celulă vie, care respiră, formată din miliarde de alte celule care comunică unele cu altele –așa suntem și noi.

În vremurile din vechime, când partea exterioară a planetei a fost creată, s-a simțit că planeta va trebui să fie conectată nu doar la galaxia Calea Lactee, dar, asemenea tuturor celorlalte planete și sisteme solare din centrul galaxiei, va trebui conectată și la cel de-al 7-lea Soare Central și la cel de-al 12-lea Soare Central. În acele vremuri, această galaxie era foarte aproape de acești sori, iar multă lumină sau creație venea de la acești doi sori, precum și de la al 9-lea.

Se creează astfel o triadă – cel de-al 7-lea, cel de-al 9-lea și cel de-al 12-lea Soare, triadă considerată sacră; în arhitectura antică și în simboluri, cifra 3 se repetă, fiind amplificată de energia sau de simbolul Soarelui. Atunci când structura anumitor sisteme energetice a fost creată, ca în cazul Piramidelor de Cristal, primele 12 Piramide Maestru, și toate sistemele energetice, ele au fost programate să conlucreze cu triada sacră formată din acești Sori Centrali.

În unele moduri, omenirea și-a adus aminte de acestea, dar a uitat complet de sorii centrali. Deci ce sunt ei?

Atunci când primele 12 Galaxii Maestru au fost create din acceași sursă din care provine toată viața de pe această planetă, ele au fost primele create. Din nefericire, în timpul războaielor cerurilor, trei dintre acestea au fost distruse. Astfel, vechile Lyra, Andromeda și Cygnus Maior (uitată în negura timpurilor) au trebuit evacuate. Însă cei 12 Sori Centrali au format apoi nucleul acestui întreg sistem, iar toți sorii, mai mici și mai mari, au fost creați întocmai după acești 12 Sori Centrali.

Ceea ce face acești 12 Sori Centrali atât de interesanți este că în ei se află puterea piramidei. Ei acționează ca niște imenși transmițători, pulsând Razele Pulsatoare de Frecvență a Luminii care colaborează cu soarele nostru. Pe această planeta au fost instalate anumite mecanisme, astfel încât indiferent de catastrofele care s-ar petrece și planeta ar fi aruncată de pe orbita sa, ea ar rămâne conectată în interior cu acești trei Sori Maestru.

La început, toate aceste imense mecanisme generatoare de energie erau alimentate de mecanismele Sorilor Centrali, și astfel, energia generată era considerată sacră, un minunat cadou din partea celor 12 Galaxii Maestru de la acea vreme. De asemenea, se considera că forța creatoare necesară pentru a amplifica această energie și a o folosi în forme de energie creatoare urma să vină prin intermediul Aspectului Feminin al energiei Selenare–așa cum este exprimat prin înăși Zeița, care ține codurile celui de-al 9-lea Soare Central. 

Prin urmare, energia Lunii nu era cea a Lunii pe care o știm (ea fiind creată drept stație-satelit pentru Flota Intergalactică), ci energia a ceea ce fusese implantat pe Pământ, și care conținea energia celui de-al 9-lea Soare, care urma să se unească cu cea a celui de-al 7-lea Soare și a celui de-al 12-lea Soare Central. Această energie a Lunii a fost încorporată într-un important centru de pe Pământ, și apoi a fost uitată cu totul.

Tendințele auto-distructive ale omenirii au făcut ca multe dintre sistemele energetice inițiale să fie închise la un moment dat– în mare parte, din cauza faptului că Pământul a fost aruncat de pe orbită, la fel ca și partea inferioară a acestui sistem solar, precum și din cauza planetei care s-a aruncat în aer și a masivelor bucăți de planetă (asteroizi) care loveau Pământul. Flota Intergalactică a readus-o pe orbită, dar în timpul acestui proces unele dintre planete și-au schimbat poziția în jurul soarelui din sistemul nostru solar.

Printre repercursiuni s-a numărat și rearanjarea creației inițiale a Pământului, unele mase de pământ fiind acum îngropate sub reziduuri spațiale imense, cometele și asteroizii care au lovit-o au cauzat ridicături de teren enorme, în timp ce alte mase de pământ se scufundă, iar altele ies la suprafață. Cel mai important este că în această perioadă, planeta Pământ s-a rotit în jurul propriei axe de trei ori.

În timpul acestui proces, omenirea și-a amintit de energiile selenare și solare, dar din cauza faptului că a uitat total sensul lor, a presupus că Luna se referea la Luna locală.

În aceste vremuri, un tunel s-a deschis în Calea Lactee, pe măsură ce ea se apropie de Galaxia Andromeda, și intră din nou în legătură cu acești 12 Sori Centrali. Ceea ce înseamnă că centrii energetici ai Pământului care lucrează cu energiile acestei triade încep să se reactiveze.

Astfel, planeta a fost ridicată în dimensiunea a 5-a și va accelera întregul proces de schimbare evolutivă pe planetă de 777 mii de ori, apoi de 999 mii de ori, pentru ca apoi să crească la 12-12-12. Are loc o reîncărcare în masă, prin urmare energiile adormite ale piramide sunt reactivate.

Piramidele din Giza și toate celelalte cunoscute de om sunt replici primitive ale primelor piramide, care acum se ridică. Giza nu a fost niciodată punctul principal– ci un fel de reamintire a omenirii a ceea ce fusese înainte. Însă ea a servit drept un imens generator de energie pentru cea de-a doua civilizație de pe Pământ care s-a autodistrus. Apoi, când Atlantida a căzut, oamenii de știință din Atlantida care au pus bazele unei noi colonii în Egipt, bazată pe rămășițele acelei de-a doua civilizații, au restructurat-o, dar nu au reușit să o readucă la gloria sa inițială.

Prin urmare, acum suntem catapultați în dimensiunea a 5-a, cu schimbări radicale la orizont. Aceasta nu e o joacă de copii – este ceva serios. Toate acestea vor fi resimțite în decurs de 10 ani, timp în care planeta se va fi schimbat enorm.

   Sursă: Dayanara

© Acest text poate fi copiat doar cu acordul expres al administratorului blog-ului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s