Cele 7 legi spirituale

Temple-of-Orion - Copy

In timpul Erei de Aur si a periodei de varf spiritual a Atlantidei, Consiliul Intergalactic a construit Templul lui Poseidon, cunoscut si sub numele de Catedrala Inaltimilor Sacre, care continea Marele Cristal, cristalul generator al Atlantidei. Templul a fost creat in Muntii Atlas si forma un al saptelea varf. Aceste varfuri simbolizau cei sapte stalpi ai universului, care sunt cele sapte legi spirituale sau energii cosmice care guverneaza umanitatea:

LEGEA LUI UNU

Aceasta este reprezentata de insusi maretul Templu in centrul Atlantidei si afirma ca nu exista nici o separare de Dumnezeu. Proclama ca suntem cu totii parte din intreg si ca actiunile noastre afecteaza fiecare creatura din univers. De exemplu, atunci cand un urs polar stranuta in Arctic, un bob de nisip se misca in Sahara.

LEGEA KARMEI

Exista un mod de functionare spirituala pentru toate lucrurile, chiar daca poate dura vieti la randul. Gandurile, cuvintele si actiunile reprezinta energii care se intorc inapoi in aceeasi masura in care au fost exprimate. Ceea ce dai, aceea primesti.

LEGEA MANIFESTARII

Cine se aseamana, se aduna. Gandurile, cuvintele si actiunile tale atrag catre ele aceleasi tipare si pot atrage in viata ta fizica lucruri materiale, oameni si experiente. Tu esti puterea care creeaza totul in viata ta.

LEGEA GRATIEI

Iubirea neconditionata, iertarea si compasiunea ofera gratie, care dizolva karma si asuce binecuvantari.

LEGEA RESPONSABILITATII

Atunci cand iti asumi responsabilitatea pentru gandurile, cuvintele si actiunile tale, devii maestrul propriei vieti. Esti capabil sa raspunzi corespunzator la tot ceea ce experimentezi.

LEGEA IUBIRII NECONDITIONATE

Iubirea neconditionata este o stare de acceptare si non atasament, care nu mai formeaza cordoane emotionale. Cand iubesti in acest fel te eliberezi pe tine si pe ceilalti.

LEGEA INTENTIEI

In momentul in care capeti claritate, poti lua decizii. Aceasta misca energiile universale pentru a te asista si poti progresa cu putere. Daca intentia ta este pura, nu capeti karma, indiferent care este rezultatul. De exemplu, daca iti dezvolti afacerea cu intentia de a fi de ajutor persoanelor dezavantajate, insa din pacate, unii angajati sunt concediati din motive economice, acest lucru nu contareste impotriva ta. Pe de alta parte, in cazul in care concediezi oameni fara sa iti pese de situatia grea in care se afla, avand ca unic scop castigul personal excesiv, vei avea de infruntat karma atunci cand sufletul tau va fi pregatit sa o faca.

Extras din cartea: „Discover Atlantis”, de Diana Cooper si Shaaron Hutton

Traducere: Ariendra Cristina

Articolul poate fi copiat doar cu acordul prealabil al administratorului blog-ului.