Despre relatiile de iubire, cu Ahnahmar paznicul Templului Uniunii si al flacarii Iubirii Vesnice

lovers-free-screensavers-play-219711

Extras din „Telos” volumul 1, de Aurelia Louise Jones

Acelora dintre voi care isi cauta iubitul in alta parte, in exteriorul vostru, vreau sa le spun ca nu-l vor intalni astfel. Iubitul vostru este si el  o parte  din voi, care ar putea avea un corp in lumea exterioara, dar a-ti intalni sufletul pereche inainte de a fi pregatit de aceasta initiere este putin cam complicat. Cel mai adesea acest lucru nu este in interesul vostru, deoarece experienta celei de-a 3a dimensiuni nu ofera intotdeauna compatibilitate de caracter si spirit, decat daca ambele parti au ajuns la acelasi nivel de pregatire si de evolutie. Ascultati cu atentie.

Cautati iubirea dupa care tanjiti mai intai in nteriorul vostru, in fiecare celula si electron din inima si suflet. Incepeti prin a dezvolta o relatie de armonie constienta in interiorul vostru. Ea se afla in totalitate acolo, asteptand sa-i acordati atentie.

Perechea voastra divina salasluieste tot in interior. Relatia pe care o cautati nu este nimic mai mult decat oglindirea relatiei voastre directe cu propriul Sine Divin. Cand veti invata sa va iubiti toate aspectele esentei, Divinitatii si experientei umane, atunci acea iubire Divina pentru Sine devine conducatorul inimii si al vietii voastre si nu veti mai cauta nicaieri in alta parte. Veti sti ca ati gasit-o, iar forma sa nu va avea importanta. Inima voastra se va simti plina si complet satisfacuta.

La acest nivel de dezvoltare al vietii voastre spirituale, oglindirea sau reflectarea iubirii perfecte pentru Sine se va manifesta palpabil in viata voastra. Aceasta este legea divina si ea nu va va dezamagi. Daca ea nu se va manifesta in viatta voastra, ori nu sunteti pregatiti pentru ea, ori la nivelurile planurilor innterioare ati decis sa asteptati. Legea va va aparea in viata la timpul divin, si orice perioada de asteptare nu va mai conta, deoarece v-ati unit deja in inima cu subiectul dorului si al iubirii ce va anima. Odata ce ati atins aceasta stare de dragoste divina in inima, nimic nu vi se va mai refuza, nici macar sufletul pereche.

In numele Iubirii Divine, as vrea sa va sugerez sa incepeti indata sa va cautati iubitul in interiorul propriului Sine. Aceasta este cea mai rapida cale de a va uni cu perechea voastra divina. Nu trebuie sa dati anunturi la ziar sau sa vizitati cluburi pentru persoane singure. El sau ea va va cadea efectiv in brate. Nu veti putea evita acest lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s