Discurile Solare revizitate – pe măsură ca conștiința se ridică și Ordinea Străveche se întoarce…

                                   titicacasundisc

 

În prezent, există o conexiune puternică cu Sorii Centrali și cu cele 12 Galaxii Maestru care țin de Sorii Centrali, toate făcând parte din Creația originală.

Prin urmare, câmpuri energetice străvechi se află într-o stare constantă de trezire, care conțin codificări și simboluri-cheie de trezire pentru omenire, așa cum a fost comandat de către Federația Intergalactică să se întâmple în aceste timpuri de schimbări masive pe planetă și în galaxia Calea Lactee.  

Anticii dețineau o cunoaștere imensă legată de energii și de câmpurile energetice, care erau folosite atunci în moduri despre care noi am uitat. Era tehnologie înaltă care lucra la o scară dimensională diferită de cea cu care suntem noi obișnuiți. Întreaga noastră tehnologie modernă nici nu poate concura cu acest tip de tehnologie avansată, iar pe măsură ce creștem în conștientizări și planeta face trecerea, vom primi acces la această cunoaștere atunci când suntem pregătiți să o primim, fără să facem abuz de putere.

 În ultima lună am fost chemată în Mauritus și Reunion pentru a deschide acolo un vast portal energetic, și am devenit atunci conștientă de imensa cunoaștere deținută în astfel de câmpuri energetice. De asemeni, am stat în câmpurile de trestie de zahăr, conectându-mă la rămășițele piramidelor din Mauritius, și apoi, la ceea ce se afla acolo mai înainte. Toate acestea au fost confirmate mai apoi, însă vreau să ilustrez aici importanța faptului de a fi conșient de ceea ce este codificat și utilizat în simbolurile-cheie din aceste locuri, pentru a le putea accesa.

Nu voi intra în detalii aici, întrucât acestea pot fi găsite în cartea mea De ce m-am născut în Africa, însă înțelegerea mea crește în fiecare zi cu privire la ce conțin aceste vaste câmpuri energetice.

 Mulți oameni vorbesc despre grilă, liniile ley sau plasa de lumină, însă aceasta a fost așezată pe vremea Atlantidei, și prin urmare, este mult mai tânără decât grilele energetice originale și câmpurile formate la crearea Pământului. Deci grila se află acolo, și cei care practică radiestezie pot accesa acea grilă energetică destul de ușor, și majoritatea acestor lucruri se aliniază cu Soarele și cu Luna, însă majoritatea uită de un al treilea component, și anume discurile solare folosite de către antici. În templele lor, existau discuri masive din aur care să le reamintească de Sorii Centrali.

Discurile solare nu încorporau cele 12 semne zodiacale, ci de fapt, cei 12 Sori Centrali. Fiecare dintre acești sori conține o anumită codificare a stărilor înalte de Iluminare, deci a Conștiinței Cosmice. Împreună, formează un Câmp Energetic al Super-Conștiinței Soarelui Central, și de aceea, 12 și 13 au întotdeauna un rol central în deblocarea lor.

Majoritatea oamenilor sunt conștienți de existența unui singur Soare Central, însă nu putem atinge stările înalte de evoluție, de iluminare și de super-conștiință fără să înțelegem cei 12 Sori Centrali Maestru – căci ei dețin cheile și codurile pentru toată Creația– prin urmare, a tot ceea ce este creat și operațional sub Sorii Cetrali.

Anticii știau asta, și prin urmare discurile solare nu erau folosite doar ca decorațiuni sau în ceremonii – ele erau computere gigante care accesau cunoașterea vastă și câmpurile energetice de super-conștiință ale Sorilor Centrali. La interior, ele funcționau asemeni unui ceas – pe măsură ce fiecare spiță atingea un mecanism, se deschidea un portal către un anume câmp energetic, și implicit, către cunoașterea conținută acolo.

Sorii Centrali sunt centrale energetice de o imensă importanță, și dacă nu învățăm să le accesăm cunoașterea, nu putem evolua către stări dimensionale superioare. Există ființe conștiente pe alte galaxii și sisteme stelare care sunt extrem de avansate, și în comparație cu care noi suntem cea mai primitivă specie/o specie primitivă. Înțelesul și scopul Sorilor Centrali va fi înțeles din ce în ce mai mult pe măsură ce creștem în conștiință, odată cu trecerea.

Însă trebuie să înțelegem că dacă nu suntem deschiși și pregătiți pentru astfel de informații, nu vom putea avea acces la ele. Mulți dintre cei care cred că știu, de fapt nu știu, căci sunt orbi la ceea ce mișcă știința cosmică, la fundația cunoașterii – într-o perspectivă total diferită de cum ar privi-o orice ființă umană.

Astfel este miracolul cunoașterii ascunse în mod intenționat și inovator, pe care cei orbi o pot vedea, și cei care cred ca o pot vedea, sunt orbi.

Sursă: https://judithkusel.wordpress.com/2015/10/26/the-sun-discs-revisted-as-consciousness-rises-the-ancient-order-returns/

Traducere: Dayanara