Flăcările gemene iluminate și reuniunea

pic_bellyhelix

 

La începuturile timpului, atunci când au luat naștere primele suflete și grupuri de suflete, multe dintre aceste suflete noi au ales o formă androgină, masculinul și femininul într-un singur corp.

 Un suflet constă din energie pură, și într-un singur suflet există un milion de fărâme de suflet, sub forma particulelor de energie; se formează particule încărcate pozitiv și negativ, feminin și masculin, și am putea vedea sau vizualiza o formă energetică de spirală, care formează un cerc concentric. Aceasta, când se află în formă androgină…

Într-un stadiu al evoluției vieții inteligente, adică al evoluției a ceea ce putem numi forma umană de viață, multe suflete și-au dorit să experimenteze viața într-un mod mai masculin sau feminin. Și astfel, un anumit număr de suflete s-a oferit voluntar pentru a lua o formă exclusiv masculină, pentru a experimenta partea mai masculină a vieții, și cealaltă jumătate a lor au luat o formă feminină.

Însăși Sursa Divină are două aspecte bine definite: cel masculin și cel feminin, ambele fiind forme distincte ale aceleiași entități sau expresie a vieții. Creația a luat naștere în primul act al unirii acestor două aspecte, și din sămânța plantată în pântecele Mamei Divine au fost create toate formele de viață.

În principal, forma androgină a fost adoptată de către cei care servesc Sursa Divină într-un mod anume: Arhangheli, Elohimi, Heruvimi, etc. Ei nu au altă formă decât cea androgină, prin care exprimă ambele aspecte, deși uneori într-un mod mai masculin, asemeni Arhanghelului Mihail, sau într-un mod mai feminin, asemeni Arhanghelului Gabriel.

Celelalte forme de viață, inclusiv cea umană, precum și cele din miriadele de galaxii și sisteme stelare, s-au hotărât să adopte forme bine definite, masculin sau feminin. Toate au fost create după chipul și asemănarea Sursei Divine, adică a Tatălui și a Mamei Divine. Vorbim de energii extrem de ridicate și de puternice, care se exprimă într-o formă fizică pe care o recunoaștem ca fiind masculină sau feminină.

În acest timp, primele suflete care erau androgine s-au hotărât că doresc și ele să devină masculine sau feminine, sufletul le-a fost împărțit în două, și în loc să ia forma unui singur corp fizic, a luat forma a două corpuri fizice.

Majoritatea proveneau din Tărâmurile Îngerilor și ale Arhanghelilor. Ceea ce puțini oameni realizează este că în grupul de suflete, este posibil să nu aveți aceste suflete, căci ele au luat imediat forma masculină sau feminină a expresiei divinului (sufletele mai tinere se încadrează aici).

Îngerii sau Arhanghelii care au luat formă umană au fost numiți Cei Strălucitori sau cei Iluminați, și au format o ierarhie a lor în vasta scară cosmică. Ele sunt aparte deoarece emit o lumină de o vibrație foarte ridicată, și când are loc uniunea sexuală dintre ele (și sunt îndeplinite rituri sexuale), emit raze de o putere foarte mare.

Trebuie să înțelegem că aceste suflete formează un ciorchine în cadrul unui anume grup de suflete, care constă din 144 000 de suflete. Nu mai mult! Acesta a fost numărul permis de Sursa Divină să ia forme umane sau asemănătoare cu cea umană.

Celelalte grupuri de suflete constau din suflete-pereche, și pot fi comparate cu flăcările gemene, însă numai până la un anumit punct. Deși foarte asemănătoare și compatibile, intensificându-se reciproc, ele nu pot atinge acea energie extrem de puternică în uniunea lor, pur și simplu din cauză că frecvența vibrațională a sufletelor lor nu este aceeași cu cea de care aparțin Flăcările Gemene Iluminate[1].

Știu că toate acestea sunt derutante… nu înseamnă că sufletele-pereche nu pot fi flăcări gemene cu o uniune vibrațională foarte ridicată, ci că ele nu posedă aceeași intensitate a Flăcărilor Gemene din Grupul de Suflete Iluminat, întrucât ele au luat naștere în Tărâmurile Angelice.

Astăzi mă voi concentra asupra Flăcărilor Gemene din Grupul de Suflete Iluminat, deoarece ele au avut legătură cu această planetă de la bun început, și s-au întors acum pentru a dansa dansul vieții și al iubirii aici, pentru a se reuni și a asista planeta în uniunea lor.

Grupul de Suflete Iluminat a avut originea în Andromeda, Pegas, Arcturus și Pleiade. Aici a început să lucreze primul grup-ciorchine de suflete iluminate. Atunci când Pământul a fost colonizat pentru prima dată, el a fost colonizat de către aceste galaxii, iar oamenii de știință din aceste galaxii au fost cei care au colonizat primul continent (ținând cont că, la acea vreme, exista un singur continent).

Atunci când acest continent a întâmpinat pentru prima dată probleme cu Plasa de Lumină (după ce un asteroid a lovit planeta și a dezechilibrat întreaga grilă), Consiliul Intergalactic le-a cerut Flăcărilor Gemene din Grupul de Suflete Iluminat să se ofere voluntare pentru a asista întregul proces de vindecare a Plasei. Astfel au ajuns Flăcările Gemene din Andromeda și Pegas, și Plasa a fost reparată printr-un ritual anume al uniunii sexuale.

Există multe implicații aici… nu doar că gemenii emit o lumină de o frecvență atât de ridicată, ci și că ritualul trebuia să se desfășoare într-un anumit mediu, cu ajutorul anumitor structuri și unelte (mai multe detalii despre acestea în cărțile mele).

De-a lungul istoriei acestei planete, din ce în ce mai multe flăcări gemene s-au încarnat. Însă, în timpul marii căderi în uitare pe care Pământul a experimentat-o în numeroase rânduri (Elisium, Lemuria, Atlantida), flăcările gemene au fost separate cumva și au dobândit multă karmă.

Au luat forme distincte, masculin sau feminin, și păreau să repete la nesfârșit aceleași tipare. În acest proces, geamănul a fost separat de jumătatea sa și, la un nivel adânc al sufletului, s-a simțit incomplet.

În acest moment din istoria timpului, câteva sute de astfel de Flăcări Gemene Iluminate s-au încarnat, căci ele, mai mult decât alți gemeni, au dobândit multă karmă. Încercarea lor în această viață este să se regăsească și să lucreze pentru echilibru, pentru ca energiile lor să se poată uni din nou, și pentru a le folosi eventual în vindecarea planetei și a Plasei de Lumină.

Cu toate acestea, există o altă încercare foarte mare: gemenii se vor călca efectiv pe coadă; așa cum energia sexuală și magnetismul dintre ei îi va atrage, tot așa își vor scoate peri albi, în încercarea lor de a găsi echilibrul dintre aspectele feminin și masculin dinăuntru.

Ceea ce îi șochează pe majoritatea oamenilor este cât de asemănători sunt cei doi. Pot semnăna fizic și se pot comporta în moduri care îl oglindesc pe celălalt. Viețile lor par a fi paralele la un anumit nivel. Însă, de partea cealaltă a monedei, sunt total opuși, și acest lucru se va vedea. Unul va iubi să fie în centrul atenției, și celălalt va sta retras. Unul va iubi banii, și celuilalt nu-i va păsa. Unul va iubi să călătorească, și celuilalt îi va plăcea să stea în sânul căminului.

Atunci când aspectele opuse își fac apariția, ele aproape că par total opuse, și în acest punct, cei doi sunt puși la încercare pentru a găsi uniunea finală. Energia sexuală dintre aceștia este atât de intensă, încât pare o flacără imensă de energie puternică între ei. Însă această energie trebuie temperată prin intermediul iubirii necondiționate, a acceptării, și libertății de a fi acordate reciproc.

Ceea ce caută această uniune este întregul. Întregul masculinului individual și întregul femininului individual, și apoi contopirea celor două părți într-una singură. Numai atunci poate fi găsit echilibrul. Cheia este tocmai găsirea acestui echilibru.

Atunci când există prea mult masculin, sau prea mult feminin, balanța nu va fi în echilibru. Așa că vor îl vor căuta din nou. Odată uniunea atinsă, flacăra devine aproape mistuitoare. Apoi se vor depărta din nou unul de celălalt, pentru a-și oferi unul altuia spațiu.

Magnetismul îi va atrage din nou în centru, împreună cu flacăra întreagă și pasională. Gemenii nu pot fi niciodată despărțiți; chiar dacă unul dintre ei este la celălalt capăt al lumii, sufletele lor sunt atât de interconectate, încât sunt mereu conștienți unul de celălalt. Atracția este atât de puternică, încât se vor reuni mereu, chiar și fără să caute acest lucru. Atenție oricui încearcă să intervină între ei, căci se va arde. Ei nu caută asta în mod conștient.

Adesea se enervează atât de tare unul pe celălalt, încât au nevoie de spațiu pentru a se calma, sau pentru a găsi spațiu în interior, unde vor realiza că iubirea pentru celălalt este atât de puternică, încât indiferent cât se calcă pe coadă, iubirea este pur și simplu necondiționată.

Când ambii permit inimii să se deschidă către iubire, să simtă vulnerabilitatea (căci celălalt te cunoaște mai bine decât te cunoști tu – până la urmă, este jumătatea ta), și să lase iubirea să curgă, se vor regăsi mereu, iar Sălile Extazului, Beatitudinii și Euforiei se deschid pentru ei. În anii următori, gemenii vor fi chemați în uniune – fie că vor sau nu, întrucât au promis ca uniunea sufletelor lor să asiste vindecarea Plasei de Lumină de pe această planetă.

Ei nu pot fugi de această promisiune, și în îndeplinirea ei, vor găsi că toate obstacolele sunt înlăturate și ei vor fi reuniți și vor lucra ca Unul.

Cei care și-au găsit deja geamănul vor descoperi că intensitatea uniunii lor este în creștere, și pe măsură ce planeta experimentează saltul în conștiință, Gemenii vor lucra cu totții ca Unul, deși uneori inconștient, pentru a vindeca planeta prin uniunea lor. În postarea următoare voi discuta despre uniunea Flăcărilor Gemene din alte grupuri de suflete.

 Sursă: https://judithkusel.wordpress.com/2012/02/07/the-illumined-twin-flames-and-re-union-2012-2024/

Traducere: Georgiana Filip

[1] Acest grup de suflete își are centrul în cel de-al 7-lea Templu-Piramidă de Cristal al celui de-al 7-lea Soare, din ce-a de-a 7-a Galaxie. Iisus Christos este unul dintre aceste suflete.