Lucrătorul umbrei • Lucrătorul luminii

descărcare

Să privești în față forța întunericului, să pornești cu totul în călătoria de recuperare a suveranității și a libertății, în calitate de Copil Divin, nu este pentru cei slab de înger. Acest articol este scris pentru cei care călătoresc cu sârguință și curaj prin ținutul umbrei și al luminii, rechemându-și toate aspectele și părțile sinelui care au trecut printr-un ciclu de necesitate de întruchipare a amprentei întunecate prin experiențe traumatice, ducând cu ele energia-fantomă a spațiului mort, fragmentarea sufletului, inteligența artificială și mașinăriile care au fost create pentru a suprima conștiința rasei umane, pentru a manipula câmpul energetic al ființei umane și a scurge continuu esența sufletului și a spiritului.

Tu ești cel care nu poate stagna în sindromul de „iubire şi lumină” al spiritualităţii. Ai fost catapultat într-o trezire spirituală, cu puțină sau nici o pregătire conștientă. Ai îndurat și supraviețuit unei multitudini de inițieri prin tărâmul umbrei, cu scopul de a retrezi lumina din interior. Ești extrem de intuitiv și de empatic și poți „citi” amprentele energetice cu destul de puțin efort, chiar dacă această întâlnire a fost înfricoșătoare la începutul procesului de evoluție a conștiinței.

Există o demarcație fină între o stare de negare, devenind stagnant în sindromul de „iubire şi lumină” al spiritualităţii, care este guvernat şi dominat de ego-ul spiritual corupt, și întruchiparea și călătoria printr-un stadiu obligatoriu de maturitate și măiestrie spirituală a sinelui și a câmpului energetic. Prin negarea existenței și manipulării forței întunericului, conștient sau nu, ne legăm la ochi. A dori să te ții de mână cu cineva, cântând „kumbaya” și așteptând venirea valului magic care să transmute fără efort realitatea tridimenională în cea pentadimensională este o stare de amăgire care va alimenta manipularea.

Indiferent de unde ne poziționăm în dezvoltarea și evoluția conștiinței noastre, totul este în Ordinea Divină. Și totuși, este alegerea și responsabilitatea nostră personală în ce direcție ne proiectăm atenția noastră energetică, lucru care se învață printr-un proces de încercări și eșecuri. Promovarea fricii vine din ego-ul negativ. Formarea „mușchiului” discernământului nu se aplică doar în realitatea fizică, ci și în lumea forței energetice, fie ea de lumină sau de întuneric.

            În realitatea universală, polaritatea și interferența există de la dimensiunea 1 la a 11-a, iar forța întunericului are acces la fiecare dintre acestea. Dimensiunea a 12-a este locul în care sălășluiește Sinele Avatar Christic, și este câmpul Punctului Zero și al Conștiinței Unificate, acolo unde nu se află nici polaritate, nici interferență. Aceasta e corelată cu cele 12 moșteniri izolate, Christul care e dreptul fiecăruia din naștere. 99% dintre toate materialele primite prin channeling provin dintr-o sursă și entitate care caută să preia controlul și dominația asupra conștiinței celui care face channeling, dintr-o varietate de motive. Prin faptul că nu suntem capabili să discernem amprenta energetică a celui cu care comunicăm, și dându-ne suveranitatea și libertatea unei surse exterioare, permitem unui parazit energetic să ne invadeze spațiul personal. Clarvederea și clarauzul pot fi manipulate dacă nu am curățat orice implant artificial sau extraterestru. A ști și a simți prin limbajul intuiției este limbajul organic al sufletului și al spiritului, și nu poate fi manipulat.

Trăind în sindromul „iubirii și luminii”, nefiind dispuși să observăm sau să recunoaștem umbrele interioare, dorind să ne concentrăm numai și numai asupra lumini, negând existența umbrei și a forței întunericului, respingând experiențele traumatizante nevindecate și nerezolvate din mintea subconștientă, înseamnă că încercăm să construim un turn care e destinat să se dărâme. Rădăcina noastră trebuie analizată, curățată și vindecată pentru a putea restabili conexiunea cu Sufletul, Spiritul și Sursa.

            Cel care lucrează cu sârguință pentru redobândirea suveranității și a libertății va fi supus unui proces în care va trebui să rupă legătura și înțelegerea învechită dintre copilul interior și forța întunericului. Agenda întunecată nu este adevăratul părinte, ci Tatăl și Mama Divină ne vor aduce hrana, alinarea și iubirea necondiționată pe care le căutăm, în timp ce trecem prin cele mai întunecate momente.

            Să ne clădim esența puterii înseamnă responsabilitate, disciplină și răspundere. Să existăm doar în planuri înalte, suprimând și respingând umbrele interioare și emoțiile durerii, ale fricii și ale suferinței, denumindu-le conștiința-victimă, este la fel cu a-i nega unui copil dreptul la iubire necondiționată și la compasiune. Grupul care nu își permite să stagneze în sindromul iubirii și al luminii este catapultat într-un stadiu mai mare de responsabilitate, disciplină și răspundere.

            Stăm în curaj și în cunoașterea adevărului care se dezvăluie pe planeta noastră, precum și a agendei întunecate care se află în spatele manipulării, a suprimării și a furtului suveranității și puterii rasei umane. Cunoscând puterea vindecării sinelui devenim iubire necondiționată și înțelepciune.

    Sursă: http://www.worldsofcomfort.com/the-worlds-of-comfort-blog/2015/10/29/the-shadow-light-worker

Traducere: Dayanara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s