Poarta Solară către Sirius și Cel de-al 7-lea Soare Central: Ridicarea conștiinței până la cea de-a 7-a bandă de frecvență cosmică

 

galactic-center

Poarta Solară către Sirius și Cel de-al 7-lea Soare Central: Ridicarea conștiinței până la cea de-a 7-a bandă de frecvență cosmică

Odată cu deschiderea Porții Solare către Sirius și Cel de-al 7-lea Soare Central din noiembrie/decembrie 2017, s-a deschis o fereastră de oportunitate pentru toate acele suflete care sunt pregătite să activeze pe deplin Flăcările Iluminării din Cel de-al 7-lea Soare Central – așadar, pentru a-și ridica conștiința până în dimensiunea a 7-a – starea ființei ascensionate. Aceasta constituie o schimbare interioară, și nu atât una exterioară, și reprezintă responsabilitatea fiecărui suflet. Nu pot accentua suficient importanța a tot ceea ce are loc acum! S-au deschis lucruri care nu au mai fost accesibile omenirii de milioane de ani.

Suntem acum reconectați la Cel de-al 7-lea Soare Central, Soarele Central al Iluminării. Mai mult decât atât, conștiința omenirii se va ridica în sfârșit în starea septadimensională din care provine. Sirius reprezintă punctul central în jurul căruia sunt structurate cele 12 Galaxii-Maestru. Așadar, Sirius deține cheile și codurile centrale ale întregii noastre existențe planetare, de la prima creație a pământului interior, Agartha, și până la cea a pământului exterior. Odată cu acestea, deține băncile de memorie celulară ale fiecărui organism viu de pe planetă, a tot ceea ce a fost creat aici.

În timpul Războaielor Cerurilor, trei dintre Galaxiile-Maestru au fost distruse complet, Lyra și Andromeda au fost afectate atât de mult, încât cei de pe Lyra au trebuit să caute refugiu pe Sirius pentru a-și recăpăta forța și a-și consolida și repara galaxia. Andromedanii au migrat pe o galaxie nouă, pe care au colonizat-o, și pe care o cunoaștem acum sub numele de galaxia Andromeda, în apropiere de Calea Lactee.

Cel de-al 7-lea Soare Central a fost programat pentru a utiliza Sirius ca pe un satelit din care își emitea întreaga cunoaștere și Flăcările Iluminării în toate cele 12 Glaxii-Maestru, fapt care făcea posibilă o conștiință ridicată și o stare septadimensională pe planeta Pământ, precum și în acest sistem solar pe vremea lui Elysium și, într-o anumită măsură, a Regatului Leului, știind că acesta a fost fondat după Războaiele Cerurilor de către Lyrani pe ceea ce a mai rămas din Elysium după ce planeta Pământ a fost aruncată de pe orbită atunci când planeta dintre Marte și Jupiter a explodat.

Însă din cauza anumitor întâmplări ulterioare și a tendințelor violente ale pământenilor, Consiliul Intergalactic, care are centrul pe Sirius, a închis Poarta Solară către Soarele Central 7, precum și piramidele de cristal, până când omenirea va fi pregătită din nou pentru ele.

În ultimii 150 de ani, s-au schimbat foarte multe, Lucrătorii de Lumină oferindu-se voluntari și încarnându-se pe această planetă pentru a asista planeta în renașterea sa în dimensiunea a 5-a. Însă benzile de frecvență de dimensiunea a 5-a și a 7-a nu pot fi accesate fără schimbarea interioară. Trebuie să fim capabili să ne acordăm la aceste benzi de frecvență prin intermediul sufletului, așadar energia sufletului trebuie să fie aliniată cu acestea.

Dimensiunea a 5-a se referă la a ierta, pe noi înșine și pe ceilalți, și la transmutarea fricii și a negativității. Fiind deschiși față de Iubirea, Înțelepciunea și Forța Divină, ia naștere conștiința unității căci înțelegem faptul că suntem Una cu tot, cu Divinul și cu restul cosmosului.

Dimensiunea a 7-a reprezintă frecvența la care se vor ridica oamenii când își vor fi activat pe deplin Corpul de Lumină și cele mai înalte canale de transmisie, putând accesa Sinele Superioare, Grupul de suflete și Ierarhia Cosmică. Multe dintre sufletele care au ascensionat au ales să servească celorlalți în cel mai înalt mod, păstrându-și forma fizică și asistând omenirea în ridicarea nivelului de conștiință – căci este nevoie de un singur Maestru Ascensionat pentru a ridica benzile de frecvență a mii, poate chiar milioane de suflete. Acest loc este cunoscut drept al 7-lea Cer, în care rezidă Anticii și Maeștrii Ascensionați, precum și numeroși îngeri.

Dimensiunile a 5-a și a 6-a nu pot fi accesate fără a stăpâni egoul negativ; dacă nu este echilibrat, el va fi distructiv. Poarta Solară către Sirius permite ieșirea la suprafață a anticelor Discuri Solare, precum și a anticelor chei și coduri solare – care aduc Iluminarea.

O ființă iluminată este pe deplin conștientă, a depășit egoul inferior și este ancorată în Sinele Divin, avându-și rădăcinile în flacăra triplă a Iubirii, Forței și Înțelepciunii. Fără înțelepciune și iubire, forța este distructivă. Însă utilizată cu iubire, ea aduce cel mai înalt serviciu divin și aliniază la Voința Divină.

Pentru amintirea a tot ceea ce suntem și a unimii cu tot, sunt necesare luarea puterii înapoi, activările interioare ale sufletului și activările celor mai înalți transmițători, împreună cu starea de iubire pură, necondiționată, și a înțelepciunii.

Sufletul s-a încarnat cu un singur scop – acela de a servi în cel mai înalt mod cu putință binelui tuturor, prin utilizarea geniului sufletului. Făcând aceasta cu iubire și înțelepciune, sufletul își mărește nu numai propriile benzi de frecvență și conștiință, ci și pe cele ale colectivului!

Judith Kusel

Sursă: https://judithkusel.wordpress.com/…/the-sun-gate-to-sirius…/

Traducere: Dayanara