Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra

a97c1dbd388fd353e0bb23370f0294c5.jpg

Cândva, aproape de începuturile timpurilor, din profunzimile nebănuite încă de noi ale istoriei galactice și universale, o Profeție s-a înălțat ca răspuns la întrebarea fundamentală a existenței în Creație, la uluirea Spiritului care deși experimentează aparenta dualitate a binelui și răului poartă cu sine nostalgia Unității Divine fundamentale pe care își dorește să o regăsească în Creație, ca mărturie a triumfului său asupra iluziei dualității.

Polii opuși nu reprezintă decât prezența sau absența aceluiași element. Între ei același element este prezent într-o cantitate mai mare sau mai mică, întunericul nu este decât absența Luminii, Lumina adusă în întuneric va face Lumină, dar întunericul nu va înăbuși niciodată Lumina, însă doar Lumina poate înțelege aceasta pentru că ea este Conștiință conștientă de sine, în timp ce întunericul este Conștiința ce a pierdut priza de conștiință asupra Sa.

Cândva, foarte demult, cu milioane de ani înainte, o uluitoare Profeție făcută de Arhanghelul Mihail a zguduit Lumile. Această Profeție a devenit apoi cunoscută întregii Creații.

Conform acestei uluitoare Profeții – undeva, cândva, într-o îndepărtată Galaxie, într-un Sistem solar necunoscut, o Planetă binecuvântată va pune capăt luptei ancestrale dintre întuneric și Lumină, prin triumful Dumnezeirii așa cum era din Eternitate scris și stabilit!

Dar să lăsăm cuvintele pline de har ale Arhanghelului Mihail să umple inimile nostre cu adevărul divin pe care îl conțin și îl transmit celor pregătiți să îl primească:

”Dragi pământeni vă aflați în faza în care vi se deschide o nouă realitate, o Lume cu adevărat divină,  prin care veți avea acces la multe concepte spirituale noi, precum și la noi abilități, noi însușiri ce caracterizează omul nou – Homo Luminus – Ființa de Lumină, demn reprezentant al Părintelui său Creator aici pe Pământ.

Dacă ați putea vedea cu adevărat extraordinara complexitate și întindere a rețelei care vă ține conectați unii de alții și pe fiecare dintre voi de toate elementele Creației, ați înțelege UNICITATEA întregului Omnivers, căci aici nu este vorba doar de Planeta voastră, de Sistemul vostru solar, de Galaxia din care faceți parte ori de Universul Local căruia-i aparțineți. Fiecare dintre voi este centrul universului vostru. Tu, ca și co-creator, trimiți energia și intenția care creează modele de gândire cu o anumită frecvență. Aceste vibrații de o anumită frecvență emană din fiecare dintre voi sub forma unor energii nevăzute și se răspândesc în nemărginire, căutând câmpuri de energii asemănătoare.

Rămâneți concentrați în centrul vostru de echilibru, focalizați pe Inima voastră spirituală și veți radia iubire necondiționată și modele vibraționale echilibrate. În acest fel veți schimba lumea, iar voi veți îndeplini rolul de adevărați Maeștri.

Treptat binele se va extinde și va cuprinde lumea și de ce nu? – Lumile. În acest fel vă veți îndeplini misiunea de co-creatori, devenind adevărați Războinici ai Luminii și Planeta voastră își va împlini menirea.

 

Potrivit cunoștințelor transmise până la noi în ceea ce privește evenimentele macrocosmice petrecute acum milioane de ani în Galaxia noastră, forțele întunecate ale reptilienilor umanoizi au început să caute lumi pe care să le cucerească acum 35 de milioane de ani. Ei au rămas neînfrânți timp de 10 milioane de ani, până când 250 de națiuni stelare s-au unit într-o alianță care era un prototip al Federației Galactice a Lumini, care a fost formată ulterior.

Datorită unei serii de Profeții celeste date de Arhanghelul Mihail, atât forțelor Luminii, cât și celor întunecate, ei s-au angajat într-o luptă neînfricată împotriva forțelor întunecate și în cele din urmă Lumina a triumfat. Pentru moment, comandamentul Asthar este la dispoziția Ierarhiilor spirituale ale Sistemului Solar.

Aceste Profeții erau despre rolul jucat de o Planetă dintr-un Sistem Solar necunoscut, care avea să fie cheia pentru timpurile de pace viitoare ce vor veni. Potrivit Profeției Arhanghelului Mihail acea Planetă avea să pună capăt odată pentru totdeauna luptei dintre bine și rău și Lumina divină avea să triumfe pretutindeni. Forțele întunecate care formau alianța Ancara au devenit interesate să găsească Planeta care avea să joace rolul crucial în împlinirea acelei Profeții, pentru a se opune împlinirii Planului divin.

Federația Galactică a Luminii a fost creată acum 4,5 milioane de ani, datorită faptului că opozanții lor întunecați și-au unificat forțele în această alianță întunecată și atacurile lor urmăreau să înfrângă Lumina.

Inițial, așa cum relatează Arhanghelul Mihail, atunci când Federația Luminii a fost formată și a intrat pentru prima dată în luptă împotriva alianței întunecate Ancara, acum aproximativ 25 milioane de ani, am fost criticați, dar mai târziu când a fost pus în practică un plan ce avea drept scop să repare vidul creat în spațiu de armele dezlănțuite ale întunecaților și care era o amenințare pentru navele spațiale, acțiunile noastre au fost acceptate. Mult mai târziu, acum 4,5 milioane de ani, Federația Galactică a Luminii a fost creată.

La început am intrat în luptă în ciuda dezaprobării manifestate de asociații noștri care credeau în pace. Ei dezaprobau acțiunea de a lupta pentru eliberarea lumilor care fuseseră subjugate și care cu siguranță ar fi fost distruse de invadatorii din Orion. Așadar după ce 250 Națiuni Stelare ale Luminii și-au unificat forțele pentru a rezista împotriva forțelor care plănuiau să guverneze Galaxia cu forța, acum aproximativ 25 de milioane de ani, și acționau clandestin, ne-am plasat forțele în Sistemele Solare unde întunecații se stabiliseră. Războiul a început și a devastat Galaxia Calea lactee. În acea perioadă eram mai puțin restricționați în privința acțiunilor pe care le puteam face decât suntem astăzi și oponenții erau mult mai puțini. Distrugerile care au rezultat erau majore. După ce Administrația noastră Cerească a stabilit soluțiile și ordinul Elohimilor a stabilit un program pentru a repara anomaliile, Profeția mea a devenit cunoscută atât forțelor Luminii, cât și celor ale întunericului. După ce a fost revelat faptul că Sistemul Solar era locul de împlinire al Profeției, au fost încă și mai multe lupte timp de 2 milioane de ani.

Pământul a fost identificat în final ca fiind Planeta dintre aceste lumi unde cel mai uimitor eveniment al timpurilor de pe urmă va avea loc. Venus, Marte și Maldek erau de asemenea Planete acoperite de apă în acele timpuri. Profeția a fost motivul pentru care Sistemul Solar a fost explorat și Planetele sale colonizate. Forțele întunecate păreau să aibă un interes deosebit pentru Planeta din Profeție și rolul pe care ea avea să-l joace, dar în realitate ele urmăreau să se opună împlinirii Planului divin.

Acum aproximativ 8 milioane de ani au existat pe Pământ anumite ființe umanoide telurice precetaceene, care au făcut să implodeze în Munții Ural anumite generatoare, într-o luptă de autoapărare împotriva forțelor reptiliene pentru a le anihila. În urma acestei explozii nucleare jumătate dintre aceste ființe și-au găsit refugiu în ocean. Cu privire acestea, trebuie precizat faptul că aceste ființe umanoide precetaceene  nu erau strămoșii ființelor umanoide de pe Pământ, căci ființa umanoidă galactică a fost creată acum aproximativ 6 milioane de ani dintr-o maimuță ce trăia în apă în Vega, în Constelația Lyra. Maimuța acvatică din Lyra a fost upgradată genetic de Ierarhiile spirituale în speranța că va deveni un gardian al tărâmurilor de pe Pământ, pentru că nimeni nu mai rămăsese.  Atunci când tragedia s-a petrecut reptilienii, dinozaurii și humanoizii precetaceeni trăiau în armonie în perioada în care Pământul a fost izolat de restul Galaxiei, în timp ce forțele întunecate din Orion și Draco duceau atacuri în altă parte.

Acum 18 milioane de ani Sanat Kumara a venit în Sistemul Solar. Unul dintre motivele pentru care El și-a luat o încarnare ca Logos al Pământului a fost faptul că după explozia care avusese loc în Munții Ural Pământul devenise atât de întunecat. Totuși înainte ca El să-și asume această încarnare eterică pe Terra (unde și-a asumat funcția de Logos planetar) o chemare pentru voluntari a fost lansată. Astfel a apărut povestea celor 144000 de voluntari care au conceput un plan de salvare. Ea își are începutul acum 2,5 milioane de ani înainte, atunci când Înaltul Consiliu al celor 250 de Națiuni Stelare împreună cu Elohimii dimensiunilor superioare i- au desemnat pentru a menține și proteja Galaxia.

Ca extensie a Elohimilor, Arhanghelului Mihail i s-au desemnat multe misiuni. Sanat Kumara a lansat chemarea pentru voluntari. Aceștia erau de fapt 1000 de prezențe Eu sunt, monade care au produs fiecare câte 12 extensii ale lor. Aceste Sine înalte au produs de asemenea câte 12 extensii ale lor înșile fiecare, care s-au încarnat. Toate împreună erau 144 de suflete pentru fiecare monadă și ei au fost consemnați ca fiind cei 144000 în Apocalipsă. Lor li s-au alăturat și alții pe măsură ce timpul a trecut. În acele timpuri oamenii nu existau încă. Alte Planete, precum Venus, erau locuite, dar în dimensiunile superioare.

M-am reîntors din viitor ca Arhanghel și Domn al Luminii în trecut pentru a schimba liniile temporale. Am creat Federația Galactică a Luminii acum 4,5 milioane de ani. În acea perioadă am manifestat Spada flăcării albastre care poate fi invocată ca protecție și pentru eliminarea elementelor negative din conștiință.

Forțele întunecate denumite Ancara nu au putut să înțeleagă că dorința lor de control va duce la ștergerea totală. M-am întors în trecut și m-am integrat în Sinele meu din trecut, printr-o fuziune de conștiință, pentru a schimba viitorul. Consiliile cereau non-interferența cu ființele aflate în evoluție și să li se dea sufletelor timp și oportunitatea de a se întoarce la Lumină. Așadar, dată fiind calea prin care Cei întunecați guvernau Planetele Marte, Makdek și Pământ, planul cosmic de a face schimbarea către linii temporale mai bune era complicat. Era doar o anumită perioadă când Profeția mea cu privire la sfârșitul timpului putea fi împlinită și aceasta era prin intermediul Trezirii spirituale și al Ascensiunii. Era timpul despre care mayașii știau, cel al alinierii galactice.

Așadar, acum 4,5 milioane de ani Federația Galactică a Luminii a fost creată. Pământul era cheia pentru împlinirea viitorului luminos al Galaxiei și chiar al Universului, pentru că avea să fie locul de confruntare dintre Forțele Luminii și cele ale întunericului.

Așadar sumarizând, prima colonizare a Pământului a fost decimată acum aproximativ 1 milion de ani înainte. Forțele întunecate au controlat Sistemul Solar timp de aproape 100000 de ani, până când a fost un contraatac masiv din partea Federației Galactice a Luminii, acum aproximativ 900000 de ani înainte. Planeta Nibiru a fost folosită pentru a distruge Maldek care era cartierul general al Alianței reptiliene. Pământul a fost în siguranță până acum aproximativ 300000 de ani. Imperiul mamă Lemurian și-a avut originea într-o colonizare a Siriusienilor stabilită de Federația Galactică a Lumini. Mult mai târziu anumiți atlantieni din Alpha Centauri, care plănuiau să creeze o rasă de sclavi s-au reîntors în constelația lor, lăsându-i împuterniciți pe anunnaki să coboare ADN-ul uman. Astfel ADN-ul uman a fost coborât de la o structură pe bază de cristal cu multe spirale, la o structură pe bază de carbon cu doar două spirale. Această transformare a redus puterea mentală, a slăbit voința umană și a deschis poarta la multe boli și slăbiciuni fizice, emoționale și mentale care reapăreau de la o generație la alta, a redus de asemenea durata vieții umane, a introdus timpul liniar și moartea. Acestă reducere drastică a ADN-ului uman a făcut ca umanitatea să coboare pe spirala devenirii în dimensiunea a treia, unde putea fi ținută în ignoranță cu privire la potențialul ei divin.

În timpurile recente au fost făcute înțelegeri cu anunnaki care au fost manipulatorii mentali din spatele cabalei secrete, dar care au capitulat în fața puterii mai mari a Luminii. Totuși ei au încercat să abuzeze de încrederea care le fusese acordată, deși nu li s-a permis să facă nimic fără supraveghere, ne îndoim că ei ar fi putut să renunțe la cerința lor în ceea ce privește Planeta Pământ.

Între timp Ființele galactice din Sistemul Solar acordau asistență în ceea ce privește procesul ascensiunii. Ierarhiile spirituale deja începuseră să crească frecvența de vibrație a corpului uman în anii 1970. Și pătrunderea Sistemului Solar în Centura Fotonică, prin intermediul Porții Stelare deschise în 2012 a jucat de asemenea un rol important în procesul de Ascensiune. Trecerea prin această poartă stelară va genera translația în dimensiunea a cincea.

’Bestia, imaginea sa și marca și numărul numelui ei din Apocalipsă reprezintă aceste puteri întunecate care au guvernat prin dezbinare, poluare și corupere a culturii. Acești înșelători ai Arcei umanității au fost duși în fața Curții Focului sacru de pe Steaua divină Sirius. Această legare a lui Lucifer a fost făcută de 7 Arhangheli și cetele de îngeri ale Domnului Iisus.

Așa cum ne spune Arhanghelul Mihail: Ascensiunea este un proces lent de înălțare și ca urmare a procesului de trezire a conștiinței Lumea se transformă. Dezvăluirea este unul dintre aceste efecte. În mod inevitabil oamenii vor vrea să știe adevărul. Va fi un vârf în acest proces de dezvăluire a adevărului care a fost suprimat. Rugăciunile voastre și alinierea sufletelor la energiile mai înalte permit intervenții care vor duce la transformarea Lumii și în același timp la vindecări, transfigurarea formei fizice a corpului și încă multe altele. Ulterior acestora va fi un timp de învățare, de reconstruire, de tranziție către noi tehnologii care vor pregăti umanitatea pentru schimbări încă și mai extraordinare, dar care se vor produce pas cu pas.

Pentru moment să sărbătorim cu anticipație împlinirea străvechii Profeții!

Fragment din cartea Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra și cele 144000 de ființe de lumină a căror menire este de a o împlini