Planeta Geea si saltul cuantic

0 - Copy

Traim timpuri deosebite. Am mai auzit cu siguranta acest lucru, dar poate nu l-am inteles in totalitate. O sa incerc sa clarific macar o parte din acest subiect.

Stim ca se spune ca aici pe planeta Pamant este o scoala spirituala extraordinara si ca spiritele stau „la coada” pentru a veni la incarnare aici, in aceste timpuri. Si ca pe aceasta planeta se invata foarte mult intr-un timp scurt si ca este o zona de propulsie mare pentru un spirit. Adica fata de experimentarile pe alte planete, pe aceasta planeta se poate creste spiritual mult mai mult.

Oare ce are aceasta planeta deosebit fata de celelalte? Nu este vorba doar de faptul ca este o planeta in care se experimenteaza tridimensiunea. Sunt diverse articole cu informatii interesante, care vor incepe sa se aseze in constiinta umana si vor aduce cu sine mai multe adevaruri pentru a intelege de ce este acesta planeta atat de minunata.

O teorie foarte interesanta pe care am gasit-o si care se regaseste intr-unul din articolele de pe acest site este ca aceasta planeta ar proveni din alta Galaxie si ca  initial ar fi fost conectata la un alt Soare Central, la cel de-al 7lea Soare Central al celei de-a7a Galaxii. La un moment dat in respectiva Galaxie a avut loc un cataclism galactic si 3 planete au fost aruncate de pe orbita lor, una dintre ele fiind planeta Pamant. Nu s-a mai reusit repunerea ei pe orbita initiala, singura solutie de moment care s-a gasit a fost sa fie luata pe orbita sistemului nostru solar. Iar acum, in vremurile pe care le traim ea va fi reconectata la Soarele Central la care era ea conectata initial si repusa pe orbita initiala.

Este o terorie interesanta si vom trai si vom vedea cat adevar are aceasta informatie.

Din informatiile primite personal de la ghizi, am inteles faptul ca la un moment dat in istoria acestei galaxii, s-a decis ca planeta Geea sa devina Centrul Spiritual Galactic, unde urma sa fie coborata de la divinitate un anumit tip de lumina care urma sa fie imprastiata in restul Galaxiei si poate si mai departe de atat.

Fac o mica paranteza legata de lumina. Lumina are mai multe vibratii, a se vedea spectrul ROGVAIV. Din spectrul ROGVAIV care a fost pana acum maximul accesibil pana acum pentru aceasta planeta, lumina rosie are vibratia cea mai scazuta, iar cea violet cea mai inalta. Din scrieri, cunostem faptul ca lumina violet sub forma flacarii violet care tine de raza a 7a planetara este cea aducatoare a Noii Ere. De asemenea este lumina care va „chema” urmatoarele tipuri de lumina pe planeta. Este vorba despre cele 5 raze secrete, care au culorile: portocaliu-rozaliu, turcoaz, verde-violet, luminescent-perlata si aurie.

La fel cum pana acum pe planeta noastra a fost accesibil doar un anumit spectru de lumina, si la nivel galactic a fost accesibila lumina de un anumit nivel. Iar prin formarea Centrului Galactic Spiritual pe planeta Geea, urma sa poate fi coborata o vibratie luminica mai apropiata de Creatorul Prim.

Numai ca anumite forte intunecate care nu doreau expandarea luminii la nivel Galactic au intervenit si au mai „amanat” un pic acest lucru. Spun doar ca s-a amanat pentru ca tot ceea ce se intampla acum la nivel planetar, galactic si universal, va repune lucrurile pe fagasul initial. Saltul cuantic despre care tot auzim nu are loc doar la nivel planetar, ci si la nivel galactic si universal. Lucrurile sunt mai complexe decat am stiut noi pana acum si cu adevarat unice de experimentat.

Sunt scrieri in care se spune ca umanoidul de pe aceasta planeta va deveni Omul Auriu care va raspandi lumina in intreaga Galaxie. Trebuie pus un semn de intrebare, stiind ca in aceasta Galaxie din care facem parte exista planete mult mai inalte dimensional decat Geea.

Asa ca informatie primita de la ghizi se pliaza foarte bine cu alte scrieri. Din nou, vom trai si vom vedea.

Sfatul meu in ceea ce priveste informatiile care se coboara la ora actuala este urmatorul: tot timpul sa lasam loc pentru mai mult sau pentru alte idei, sa nu ne blocam in idei fixiste. Ganditi-va doar la cat la suta din creierul nostru folosim la ora actuala din cat are el ca intreg potential. Cand vom putea intelege mai mult, se vor cobori bucati mai mari de adevar. Nimic nu este fix. Am eu o vorba: „singurul lucru care nu se schimba niciodata este schimbarea”. Asa ca cel mai bine este sa fim deschisi, sa cercetam cu inima informatiile si sa avem rabdare caci la un moment dat se vor aseza toate si vom intelege mai mult.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!