Diferenta dintre Sinele Superior si Sinele Divin

1970549_766194843393407_2113926346_n - Copy

Mult timp am facut confuzie intre acesti termeni. Nicaieri pe unde citeam nu gaseam explicatia unei diferentieri intre Sinele Super si Sinele Divin si ani la randul am considerat ca se refera la acelasi lucru. Am ramas insa cu acest semn de intrebare pe fundal si la un moment dat s-a facut lumina.

Si pentru ca am vazut ca majoritatea dintre persoanele care vin la cursurile si seminariile noastre faca aceeasi confuzie am dcis sa scriu acest articol. O sa ma stradui sa explic cat mai simplist posibil.

Sinele mai Inalt sau Sinele Superior sunt sinonime. Acest termen este folosit pentru Sinele noastre din dimensiunile mai inalte. Adica noi fiintam pe mai multe dimensiuni, de la nivelul la care am fost creati pana la nivelul acesta tridimensional. Sinele nostru mai inalt este de ex. Sinele nostru din dimensiunea a 7a, a 8a, a 9a etc.

Sinele Divin,  Sinele Suprem sau Sinele cel Inalt sunt sinonime si se refera la acel Sine de unde provenim noi impreuna cu toate Sinele noastre Superioare. 

Fiecare Spirit a fost creat intr-un anumit moment al expansiunii lui Dumnezeu. Desi totul se petrece in acelasi timp, au existat anumiti Timpi Divini in care Creatorul Prim s-a expandat, s-a fractalizat, creand Spirite. In functie de Timpul Divin cand noi am fost creati, ne putem numi Spirite Batrane sau Spirite mai tinere. Nu voi dezvolta acest subiect acum, caci altceva ne intereseaza. 

Sinele Divin se refera la Sinele din care provenim noi si toate celelalte Sine Superioare, iar Sinele Superioare sunt existentele noastre din dimensiunile superioare celei in care fiinteaza constiinta noastra in acest moment, pana la Sinele Divin.

© Ariendra Cristina