Energetica Noului An

2020 - Copy.jpg

Anul 2020 se anunta un an extrem de puternic, care va aduce schimbari foarte mari pentru umanitate. Este un An portal, asa ca vom fi infuzati in permanenta si din plin cu energii noi, puternice.

Abia a inceput anul, insa se simte faptul ca omenirea si-a pus mari baze in acest an. Speranta este vie si foarte puternica!

Am fost ajutati de toate rezolvarile spirituale aduse de 2019 si de faptul ca am incheiat anul 2019 cu doua portaluri de lumina ale Magiei Albe. Genul de portaluri care se deschid in noaptea de Sanziene si in noaptea de Craciun, care vin cu o greutate spirituala mare, cu intelesuri profunde, in care putem accesa din adancuri cunosteri stravechi si puteri ascunse, atat personale, cat si colective.

Dupa cum spuneam, Anul 2020, vine cu schimbari majore. Nu intamplator il scriu cu majuscule. Datorita faptului ca suntem in avans cu multe lucrari spirituale la nivel de Creatie, am reusit sa sarim foarte multe linii temporale la nivel planetar. Astfel ca la ce ne asteptam ca si schimbari pentru 2030, se vor intampla in 2020. Sunt schimbari de bine, catre normalitate, catre lumina, catre iubire, catre tot ce e bun si frumos.

Insa nu inseamna ca va fi usor. O schimbare atat de mare, nu vine intr-un mod confortabil. Priviti in viata voastra. Cand au venit schimbari majore in viata voastra, au fost rascolite niste energii vechi, nebenefice, s-au destructurat multe si in plin haos au inceput sa se reaseze lucrurile, care sa ne aduca intr-un mod de functionare sanatos.

Asa se intampla si la nivel colectiv. Fiecare tara se va confrunta cu propriile curatari si vindecari. Traume colective trebuiesc vindecate, idei si moduri de functionare nesanatoase colective vor fi din ce in ce mai pregnante, obligandu-ne  sa schimbam ceva. Vedem deja ca anul trecut a adus in atentia mondiala subiecte despre care doar o mica parte a umanitatii le stia: cazuri de trafic de organe cu copii si nu numai, cazuri de pedofilie, retele internationale de prostitutie, medici drepti si dedicati juramantului lor care au fost „sinucisi” pentru ca au atras atentia asupra unor mari nereguli aflate in sistemul medical…Si vor mai fi. Important este sa vrem sa privim la aceasta mizerie, sa ne intereseze, indiferent ca se intampla intr-o alta tara, pe un alt continent, caci toate ne afecteaza pe toti.

Va fi un an de crestere in constiinta de masa, cu mari vindecari si activari in ADN-ul uman, un an in care vom face pasi importanti de recreare a Unitatii intre noi. Va fi an in care se vor gasi multe solutionari pentru problemele actuale ale umanitatii, care devin din ce in ce mai stringente, fortandu-ne sa facem ceva. Si de data aceasta vor fi lasate sa fie puse in actiune, nu ca pana acum.

Si personal, energiile anului ne vor munci la fel de mult. Caci nu se poate face schimbare globala fara schimbare personala.

Sa avem usurinta in toate cele personale, cat si cele colective! 

Un an binecuvantat!

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!