Familia de suflet si Familia de lumina

LightBeings.jpg

Astazi voi explica diferenta dintre cele 2 tipuri de familii, care sunt adesea confundate intre ele ca fiind unul si acelasi lucru.

Familia de lumina este familia din care facem parte ca si Spirit. Fiecare Spirit face parte dintr-o anumita Casta Spirituala. Aceasta Casta Spirituala mentine la nivel de Creatie o anumita Lumina si anumite calitati Divine. Asa au fost create, cu anumite calitati divine. Ingerii sunt una dintre Castele Spirituale cele mai cunoscute.

In timpul unei incarnari sunt sanse mai putine sa intalnim fiinte incarnate care fac parte din Familia de lumina.

Sinele nostru Divin, adica cel mai inalt nivel de existenta al nostru, face parte dintr-o Familie de lumina. In Creatie au existat anumiti timpi de Creare. Astfel ca la prima Emanatie Divina au fost create cele mai inalte Fiinte de Lumina care fac parte dintr-o Familie de Lumina, la a doua Emanatie Divina au fost create alte Fiinte de Lumina care au creat o alta Familie de Lumina si tot asa.

Cand Sinele nostru Divin s-a expandat la randul sau, a capatat Suflet. Voi explica mai clar diferenta dintre Spirit si Suflet intr-un articol separat. Pentru a ne incarna in dimensiunile inferioare, avem nevoie de o structura a Sufletului.

Familia de suflet este familia careia ne afiliem atunci cand venim la incarnare pe o planeta. Conform programului de viata pe care il primim, si al misiunilor noastre, ne afiliem acelei Familii de Suflet si ne sustinem reciproc pentru implinirea programului de viata si a misiunilor pe care le avem.

In decursul incarnarii vom intalni multe fiinte care fac parte din familia de suflet. Acestea pot sta in viata noastra pe perioada lunga sau pe perioada scurta, si sunt, de obicei, acele persoane care lasa o amprenta puternica in viata noastra si care ne ajuta sa asimilam anumite lectii (nu neaparat intr-un mod facil) sau care ne ajuta sa depasim anumite obstacole din viata.

Este bine sa stim ca suntem intr-o conexiune foarte stransa cu aceste familii, Familia de Suflet si Familia de Lumina. Ceea ce vindecam in noi, vindecam si la nivelul acestor familii si le aducem un plus de experienta si de lumina acumultata. Sau din contra, orice lectie neinvatata sau misiune neacceptat si neimplinita, aduce un minus in experienta cumulata la nivelul acestor familii. In acelasi mod ne influenteaza si celelalte fiinte care fac parte din cele 2 familii, in functie de modul in care proceseaza experimentarea expandarii ca Spirit si venirea la incarnare.

Din Familia noastra de Lumina, cei coborati la incarnare, se pot afilia unor Familii de Suflet diferite, in functie de planeta pe care au ales-o de a veni la experimentare, precum si programul de viata, lectiile si misiunile alese.

Scopul este de a acumula cat mai multa experienta si o lumina cat mai mare la nivelul Familiei de Lumina.

Sa fie cu folos si impartasiti cu toti cei care nu au inteles inca aceste diferente si care sunt interesati de subiect!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!