Grila solara

IMG_4470 - Copy.JPG

Grila solara este una dintre grilele de lumina principale la nivel de Creatie. Ea sustine intreaga Creatie si este extinsa in toate dimensiunile, in toate Universurile, Galaxiile si pe toate planetele.

Grilele solare primesc energia de la Sorii Centrali, iar Sorii Centrali primesc la randul lor energie de la Sorii Centrali Maestri. Sori Centrali sunt multi in Creatie, in fiecare Univers si in fiecare Galaxie. Sorii Centrali Maestri sunt in numar de 12 si sunt cei care sustin functionarea intregii Creatii.

La nivel planetar este grila solara este grila care hraneste toate celelalte grle de lumina. In momentul in care are loc o activare a grilei solare planetare, sunt activate automat si toate celelalte grile de lumina. Acest lucru nu are loc foarte des, insa este minunat cand se intampla. In anumite momente planetare si galactice, la anumite aliniamente planetare si galactice, se coboara din Soarele Central Alcyone coduri de lumina activatoare a grilei solare, iar in momente cu totul deosebite, primim infuzii direct de la Sorii Centrali Maestrii.

Soarele din sistemul nostru solar si-a definitivat ascensiunea anul trecut, iar Marele Soare Central Alcyone si-a incheiat ascensiunea anul acesta (2019). Cine cunoastea vibratiile lor si i-a vizitat anul acesta in meditatie, a simtit negresit schimbarea.

Sa le multumim tuturor Sorilor care sustin intreaga existenta!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!