Invataturile stravechi

13892056_1063388947083531_6188485374608443093_n

Invataturile stravechi

Ne aflam in plin prag de trecere interdimendionsionala. Multe sunt in schimbare – corpul uman, modul de functionare al umanoizilor de pe Terra, modul de functionare al societatilor si mai departe modul de functionare galactic, al universului, al Creatiei insasi.

Deja stiti cu totii ca se trece intr-o noua armonica. Ce inseamna asta? Ca incepem sa vibram diferit, mai accelerat. Stim deja ca tot ceea ce exista are o vibratie. Acest lucru a fost demonstrat de catre oamenii de stiinta. Frecventa acestor vibratii este mai accelerata sau mai lenta. Pentru pamant si pentru intreaga umanitate aceasta frecventa vibratorie se schimba acum la una mai accelerata. In plan subtil vibratia emite un sunet. Intrarea intr-o noua armonica semnifica schimbarea acestui sunet subtil emis la ora actuala cu un altul, mai luminos si armonios.

Suntem dupa chipul si asemanarea Domnului. Si precum e sus, asa este si jos. Asta semnifica ca la scara mai mica exista ceea ce se afla in taramurile spirituale inalte. In esenta noi suntem energie, care in dimensiunea a 3a si in armonica actuala s-a materializat si a luat formele pe care le cunoastem foarte bine. Insa dupa cum spuneam, la baza suntem energie. O bucatica de energie venita dintr-o energie mai mare – Dumnezeu (Creatorul sau cum vrem sa-l numim)

Cu totii suntem unul. Am auzit deja de multe ori aceasta afirmatie. Venim din Unul (Creatorul, Dumnezeu etc), caci din Unul am fost creati toti. Deci aceasta afirmatie este logica si reala. Daca suntem unul, inseamna ca ne influentam unii pe ceilalti. Aici in dimensiunea a 3a si in aceasta armonica am venit ca sa experimentam personalitatea si individualitatea. Dar asta nu inseamna ca am incetat a ne mai influenta unii pe ceilalti.

Sa devenim mai constienti de faptul ca gandurile, cuvintele si actiunile noastre influenteaza realitatea acestei lumi, a modului in care traim si calitatea vietii de pe Geea. Si aici ma refer la faptul ca influentam si regnul vegetal si animal, nu numai noi oamenii intre noi. In momentul in care omul a cazut in constiinta s-a creat si ecosistemul actual in care unele animale se hranesc cu altele. Pana la caderea omului in constiinta regnul animal traia in deplina pace si armonie. Acesta este doar un exemplu despre cum alegerile umanoizilor au influentat modul de existenta al unui intreg regn.

La scara mai mare, modul de functionare al unei planete influenteaza functionarea celorlalte planete, si a intregii galaxii din care face parte. Modul de functionare al unei galaxii influenteaza modul de functionare al universului. Modul de functionare al unui univers influenteaza modul de functionare al multi-versurilor si asa mai departe pana cand ajungem la faptul ca tot ceea ce exista in Creatie influenteaza modul de functionare al Creatiei insasi.

Ar fi extrem de benefic sa ne observam noi pe noi insine tot timpul, sa fim observatorii gandurilor noastre, al cuvintelor si al faptelor noastre. Ce creeaza ele in structurile noastre? Cum influenteaza comportamentul nostru mediul inconjurator si pe ceilalti. Sa devenim mai constienti de ceea ce exista in subtil si energiile pe care le emanam. Vrem sa contribuim pozitiv la crearea realitatii si a propriei vieti sau vrem sa continuam sa cream rani, traume si sa evoluam in continuare prin suferinta, prin karma?

Poate este momentul pentru o introspectie mai amanuntita.
Succes!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s