Isis si Isus

isis si isus1 - Copy

Isis si Isus…Cati dintre noi s-au gandit pana acum la diferenta atat de mica dintre numele celor doua Inalte Fiinte de Lumina? Sau la asemanare, depinde cum privim lucrurile…

Isus si Isis, doi Fii de Dumnezeu, care s-au coborat in zonele inferioare ale Creatiei cu o misiune importanta, din care noi am inteles doar o mica mica parte.

Isis s-a coborat la incarnare pe aceasta planeta cu mult timp inaintea venirii Domnului Isus. Ea este reprezentanta Cristului Cosmic, purtatoare a energiei Cristice feminine. Isus este reprezentantul Cristului Cosmic, purtator al energiei Cristice masculine. Isis a fost cea care a inceput plantarea semintelor Cristice, pregatitoare pentru venirea Lui aici si pregatitoare pentru misiunea pe care si-a ales-o. Pentru ca el sa se poata cobori la incarnare aici, era nevoie de acest lucru. 

Despre insemnatatea misiunii Lui, atat la nivel planetar, dar si mai departe, la nivel Cosmic si Creational, omenirea a inteles mult prea putin sau poate chiar distorsionat. In Cheile lui Enoch se vorbeste despre faptul ca pentru aceste zone inferioare ale Creatiei este nevoie sa fie „reparata” lumina. Adica ceva s-a intamplat la un moment anume in Creatie, iar asupra Luminii primordiale au fost aduse anumite modificari, propagandu-se in aceste zone, o lumina alterata, ea afectand existenta si experienta multor spirite si, probabil, nepermitand anumitor Spirite inalte care au venit cu misiuni importante, reintoarcerea Acasa.

Nu o data am primit aceasta informatie, ci in repetate randuri. Cei veniti din dimensiuni inalte, cu misiuni specifice, stiau ca nu se vor putea intoarce inapoi, decat atunci cand se va fi „reparat” aceasta lumina si cand plasele de carantina vor fi fost ridicate.

Lumina Cristica face acest lucru, repara tot ce a fost denaturat la niveluri ale fiintei noastre care sunt greu de inteles pentru noi, astfel incat, sa ne reintoarcem la matricea originala, si as indrazni sa zic, sa aduca chiar o evolutie in matricea originala datorita experientei acumulate in toti acesti eoni de existenta si experimentare.

Aceasta este doar o mica intelegere pe care am avut-o personal legata de Isis, Isus si energia Cristica. Cu siguranta pe masura ce vom creste, vom putea patrunde intelesuri mult mai adanci si complete.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!