Lumina vs. intuneric

77a935b5d1a841e1c5715aea206e4f12

In aceasta reconectare planetara si a noastra insine catre lumina, catre Sursa, lupte aprige se dau in planuri subtile intre intuneric si lumina. La un anumit nivel, aceste lupte sunt observabile si in planul fizic.

Multe adevaruri vor iesi la iveala in vremurile ce vor veni si multi dintre noi asteptam cu nerabdare acest lucru. Sunt insa si multi care se opun, asta stim deja.

Cel mai important este insa adevarul si lumina din noi si ce samanta punem  pentru spiritul nostru in aceasta viata extrem de importanta pe care o traim. Deciziile luate acum ne vor influenta traseul spiritului nostru pentru eoni de ani. Rugaciunea cea mai importanta, din punctul meu de vedere, este sa fim tinuti in adevar si lumina si sa putem face deosebirea clara intre adevar si neadavar, intre lumina si intuneric.

Sunt foarte multi care si-au pus haina de lumina peste intunericul care sunt, dar  un spirit lucrat, vazator si simtitor, va stii ce se ascunde in spatele mastilor. 

Rugati-va sa va cunoasteti clar si in adevar contractele pe care le aveti. Rugati-va ca toate contractele cu intunericul sa fie curatate si dezintegrate in totalitate, impreuna cu toate efectele lor asupra voastra si a celorlalti pe care i-ati afectat.

Pentru cei care lucreaza mai profund, faceti calatorii in vietile trecute care au avut o importanta majora pentru traseul spiritului: in viata cand a trait Domnul Isus, in vieti din Egipt, Atlantida, Lemuria. Obervati cu ce lectii neinvatate ati venit de acolo, ce karma aveti de echilibrat si actionati in consecinta.

Fiti sinceri cu voi si buni obervatori: ce saditi in fiece zi in voi, intuneric sau lumina? ce saditi in viata voastra? ce saditi in ceilalti? Acesta este lucrul care conteaza cel mai mult. Amprenta pe care o lasam pe acest pamant, in ceilalti si lumina din noi pe care o crestem sau o umbrim.

O inima plina de lumina si iubire va doresc!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!