Starea planetara actuala – februarie 2020

AA-Chamuel-love - Copy

Neurmarind media radio si tv, nu am stiut ca panica legata de Corona Virus s-a extins in lume atat de masiv. Am urmarit, ca de obicei, energia subtila a lucrurilor care au loc, de aceea nu am acordat prea mare importanta subiectului.

Insa imi dau seama ca in astfel de momente, oamenii au nevoie de claritate, caci se pierd in isteria creata. La o astfel de stire globala, a unui virus letal care poate face inconjurul lumii, pe majoritatea oamenilor ii cuprinde panica, frica. Este in regula. E o stire care te-a luat pe nepregatite. O procesezi mental si emotional si iesi din ea, nu o lasi sa te acapareze. Apoi incepi sa te informezi despre ceea ce se intampla. Ce este, cum este, cum se manifesta, masuri de precautie, cum s-a propagat pana la momentul prezent.

Apoi ar trebui ca fiecare sa inceapa sa gandeasca cu gandurile lui, nu cu ale altuia. Se spune ca este un virus incurabil, dar sunt peste 20.000 de oameni care s-au vindecat. Iar rata mortalitatii este foarte mica comparativ cu cei vindecati. Bine ar fi sa se compare infograficele cu rata  mortalitatii din cauze de boli de inima sau cancere si cred ca panica s-ar dezamorsa mult. Dar cum exista multa manipulare in mass media, ce te faci, ca nu mai stii ce sa crezi.

Te apuci si meditezi. Ce este real, ce nu este. Simti din energie daca este un pericol global sau nu. Insa pentru aceasta trebuie sa fii depasit energia fricii initiala si sa fii intrat cu adevarat in spatiul inimii si al iubirii. Numai de acolo poti avea o analiza curata si corecta.

Iei apoi masurile de precautie necesare, cele fizice: te hranesti cat mai curat, bei apa cat mai curata, faci miscare pentru a circula energia stagnanta, iei suplimente imunomodulatoare, cureti aerul cu uleiuri esentiale antivirale sau prin ozonificare/ionizare. Natura pe care o batjocorim la fiecare pas, a fost cea care a ajutat omul intotdeauna. In perioada ciumei se foloseau combinatii de uleiuri esentiale care ii protejau pe hotii de morminte de ciuma. Homeopatia, aromaterapia, coloidalele pot fi de un real folos in astfel de situatii. Si mai sunt multe altele ce pot ajuta.

La ora actuala umanitatea se confrunta cu dusmanul care e stapan pe aceasta planeta de sute de mii de ani, FRICA. Frica este opusul iubirii. Prin iubire facem salt de constiinta. Saltul de constiinta duce la Ascensiunea planetara pe care o tot asteptam sa se intample. Aflati intr-o dimensiune superioara, unde nu mai suntem sclavii gandurilor si emotiilor inferioare, incetam sa mai hranim dimensiunea si entitatile incarnate sau dezancarnate care se hranesc cu ele.

Incepeti sa capatati claritate?

Deci Universul a pus in fata umanitatii, inca o data, lectia fricii. O depasim sau nu, depinde de noi toti. Este momentul perfect in care sa ne analizam si sa vedem cat de mult ne aflam in frica. Ce fel de frica se manifesta: frica de moarte, frica de boala, frica de a pierde pe cineva drag…etc. Si sa lucram cu toate fricile pe care le gasim active in noi, sa le eliberam, sa le vindecam, sa le transmutam.

Interesele ascunse din spatele acestui virus aparut fix intr-un an portal, sunt multe si pe mai multe niveluri. In teoriile conspirationiste se vorbeste despre o parte din ele, la fel si in protocolul Noii Ordini Mondiale. Insa pentru a sari peste liniile temporale in care se pot materializa viziunile apocaliptice este imperios sa facem salt in constiinta globala. Pentru aceasta trebuie sa ne ocupam de propriul salt in constiinta si sa contribuim la lucrarile globale care se fac de catre grupuri de Lucratori de Lumina. Rugaciunile, de asemeni, curata foarte mult si pot ajuta saltul temporal.

Momentele prin care trecem acum pot fi doar inceputul unei apocalipse in toata regula sau poate fi sfarsitul unei dominatii planetare intunecate. Daca puneti in interiorul vostru aceasta intrebare, catre ce simtiti ca se inclina balanta? Sortii sunt de partea saltului de constiinta, negresit, dar trebuie sa fim vigilenti si sa fim mai activi ca niciodata. Sa ne crestem lumina mai mult, sa crestem adancirea in sine si conexiunea cu sine, sa crestem credinta, sa crestem frecventa iubirii in noi si sa ne conectam cu o energie a iubirii cat mai inalta si cat mai fina, sa o mentinem in noi cat mai mult, sa o dam mai departe in cantitate cat mai mare. Si catre noi si catre ceilalti. Sa meditam si sa intelegem cat mai profund momentele pe care le traversam ca Spirit pe aceasta planeta, dar si evenimentele ce au loc la nivel macro. Sa fim noi in control si sa nu ne lasam controlati. Toata lumea are aceasta capacitate. Unora trebuie insa sa le reamintim. Si cum facem acest lucru? Fiind un exemplu pentru ei.

Deci, constientizati ca sunt multe interese la mijloc, nu doar de natura economica, ci mai ales Spirituala. Am spus inca de la inceputul anului ca va fi un an puternic, si iata, suntem la sfarsitul lunii februarie si suntem foarte ciufuliti si obositi dupa focurile planetare care au fost la sfarsitul lui 2019 si pandemia ce se doreste cu acest virus cu nume sugestiv. Vor mai fi si altele, insa sunt normale. Energiile se misca masiv. Corpurile planetare trebuiesc si ele curatate si vindecate, exact ca si la noi. Ies traume locale si globale nevindecate, ies la iveala lectii locale si globale nerezolvate. Rugaciunea noastra sa fie pentru ca adevarul sa iasa la suprafata in orice situatie si sa fie vizibil de catre marea masa de oameni, valurile de pe ochi si minti sa fie ridicate, sa fie pace si sa ne trezim cu totii intr-o mare de iubire si in unitate.

Orice rugaciuni faceti si lucru cu sine, aveti grija sa nu fie din spatiul fricii! Altfel hraniti tot frica.

La treaba Lucratori ai Luminii! Sa trezim si sa hranim Matricea planetara a Pacii, Matricea planetara a Iubirii, Matricea planetara a Adevarului, Matricea planetara a Unitatii si toate celelalte matrici de Lumina, fiecare unde a venit sa contribuie. Sa fim mai activi si mai uniti ca niciodata si sa iesim Luminosi, Stralucitori, Liberi si Vindecati din toate provocarile actuale!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!