Aromaterapia

images (2).jpg

Persoanele care ne-au calcat pragul Centrului stiu deja cat de mult iubim uleiurile esentiale. In terapiile noastre am integrat si utilizarea uleiurilor esentiale, ale caror beneficii sunt cunoscute inca din timpuri stravechi. Am ales sa utilizam uleiurile esentiale Young Living, a caror eficienta si beneficitate le-am testat in repetate randuri si in moduri diferite.

In aceasta sectiune ne propunem sa scriem articole dedicate utilizarii uleiurilor esentiale de grad terapeutic, indeosebi cele de la Young Living, care ne-au cucerit total datorita proprietatilor lor curative. Vor fi sfaturi de ultilizare mai putin cunoscute si intalnite, menite sa ne ajute sa curatam anumite programe nebenefice, sa dobandim modele comportamentale sanatoase, sa ne eliberam de emotii nebenefice si traume ale trecutului si sa crestem spiritual.

De ce uleiuri esentiale de grad terapeutic si nu organice? Pentru ca sunt singurele care au o molecula suficient de mica pentru a patrunde la nivel celular, destructurand si curatand toata informatia gresita si incorecta regasita aici.

Cine doreste sa devina membru al familiei Young Living, poate utiliza numarul nostru de membru, beneficiind din partea noastra de sfaturi gratuite legate de utilizarea uleiurilor esentiale de la aceasta firma, precum si ce beneficii exista daca devii membru Young Living. (pentru aceasta va rugam sa ne scrieti la: artist.chris@yahoo.com)

Nr de membru Cristina: 11882844

Nr de membru Ionut: 12066122

Inrolare Young Living (inscrierea o puteti face dvs sau o putem face noi. Scrieti-ne la artist.chris@yahoo.com, daca optati pentru varianta 2)

Cum legislatia din tara incepe sa nu mai permita discutii legate de proprietatile vindecatoare ale uleiurilor esentiale, vom avea un disclaimer. Sfaturile noastre de utilizare a uleiurilor esentiale nu trebuie sa inlocuiasca vizita la medic si tratamentul clasic alopat, ci vor fi folosite ca adjuvant in orice situatii date.

© Ariendra Cristina