Lucru cu acceptarea

 

acceptance-commitment - Copy.jpg

Interiorizati-va si intrebati-va: ce anume din trecutul meu nu am acceptat inca? ce experiente din trecut, nu accept? Si rand pe rand aduceti acceptarea in profunzimile fiintei voastre, stiind ca la momentul de atunci atat ati putut face, dar acea experienta v-a pregatit pentru toate cele ce au urmat.

Intrebati apoi: ce anume din viata mea, din momentul prezent, nu accept? De ce imi este greu sa accept acest lucru? Lasati interiorul vostru sa va ofere toate raspunsurile. Daca simtiti ca aveti nevoie, chemati energia iubirii si ce Fiinte de Lumina va sunt apropiate, pentru a va ajuta sa aduceti acceptare in voi asupra aspectului analizat.

In cele din urma intrebati: ce anume din mine, din fiinta mea, nu accept? S-ar putea sa fiti surprinsi. Poate fi atat lumina, cat si intunericul din voi, sub diverse manifestari. Din nou, lasati interiorul sa va raspunda. Intrebati-va: de ce anume as avea nevoie ca sa accept acest lucru? Apoi vizualizati cum Universul, Divinitatea va trimite un cadou care contine acest lucru si simtiti cum acceptarea se aseaza din ce in ce mai profund in voi.

Puteti repeta urmatoarele zile sau cat timp este nevoie, acest scurt, dar eficient exercitiu, de lucru cu sine, pentru acele lucruri pe care simtiti ca nu le-ati acceptat intru totul.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!