Decalcifierea glandei pineale cu ajutorul Flacarii Violet

9 - Copy

Despre importanta glandei pineala pentru Fiinta care suntem, incepem sa cunoastem din ce in ce mai multe lucruri. 

Glanda pineala este glanda mama a tuturor glandelor din corp. Toate celelalte glande din corp sunt cele care mentin buna functionare a organelor. Fiecare glanda a organelor pe care le guverneaza. Deci daca avem o buna functionare la nivelul glandei-mama, avem automat o buna functionare a intregului organism.

Un lucru mai putin cunoscut este faptul ca glanda pineala este acoperita de cristale, iar cristalul este un bun conductor si un inregistrator de informatie. Intreaga societate de astazi este bazata pe tehnologie de cuart. Despre cristale, in general, stim ca aduc diferite beneficii in structura umana, dar sunt si porti catre lumea nevazuta, o lume care ar trebui sa fie accesibila pentru oricare om si despre care toti ar trebui sa aiba cunostinte minime.

Un alt lucru pe care il mai stim este ca glanda noastra pineala se calcifiaza de-a lungul vietii. Cu cat este mai calcifiata, cu atat suntem mai putini sanatosi din punct de vedere fizic, dar si mai inchisi din punct de vedere energetic si spiritual. Exista o toxicitate intentionata care este directionata intentionat la nivel planetar pentru a calcifia aceasta glanda mama.

Cum si de ce, putem discuta intr-un alt articol daca va intereseaza, insa subiectul din acest articol se refera la o modalitate de utilizare a energiei spirituale pentru decalcifierea glandei noastre pineale.

Flacara Violet poate fi de un real folos in decalcifierea si activarea acestui centru energetic si spiritual. Cum o putem utiliza: chemam Ingerii Flacarii Violet, pe Arhanghelul Zadkiel si pe Maestrul St. Germain. Ii rugam sa ne ajute si sa ne asiste in activarea Flacarii Violet cu scopul de decalcifiere si activare a glandei noastre pineale. Apoi vizualizam cum Flacara Violet cuprinde si umple glanda noastra pineala aflata in centrul capului si o rugam sa curete, sa dezlege, sa dezintegreze, sa transforme sau sa transmute, dupa cum este cazul, toate energiile, vibratiile, scrierile, simbolurile, frecventele si orice altceva mai exista, care blocheaza, intuneca, inchide si calcifiaza glanda noastra pineala.  Rugati-o sa lucreze la intensitatea optim benefica pentru voi in acel moment. Apoi stati minim 10-15 minute in energiile Flacarii Violet. La final multumiti acestei constiinte si a Fiintelor de Lumina chemate.

Dupa sedinta de lucru, beti apa si odihniti-va putin, impamantati-va. Este foarte posibil sa va simtiti ametiti. Fiecare om proceseaza in mod diferit energia si curatarile energetice, asa ca pot exista dureri de cap de la mici pana la acute (energia stagnanta s-a pus in miscare sa iasa), ameteli dupa cum am spus, greata. Acestea sunt printre cele mai intalnite. Chiar daca doare, nu va lasati, continuati pana cand durerile dispar. Daca doare, va puteti inchipui cat este de toxica pentru voi. Aveti tot interesul sa o curatati.

Faceti acest lucru de minim 3 ori pe saptamana pentru a incepe sa observati rezultate. La ce rezultate sa va asteptati? La cresterea imunitatii, a vitalitatii, a starii de sanatate in general, claritate, ordine interioara, deschiderea perceptiilor catre lumea subtila (simtirea energiei, viziuni, licariri luminoase pana la intelesuri calatorii si viziuni profunde).

Aceasta este o metoda care nu implica nici un cost, o metoda sigura, simpla si eficienta. Mai ales ca se desfasoara totul sub supravegherea Fiintelor de Lumina chemate. Deci aveti incredere in constiinta superioara(ma adresez aici indeosebi incepatorilor in lucrul cu energiile)

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!