Binecuvantarea Unicornului

1975069_10152024003232076_1957614365_n

Bina  v-am gasit!

Aducem astazi pentru Planeta Pamant energiile noastre de blandete, calm si bucurie interioara. Va aflati acum intr-un context cosmic fara precedent. Schimbarile care au loc in planurile subtile, la nivel cosmic si Universal sunt uriase. In perioada care urmeaza veti intelege  mai mult si mai profund schimbarile acre au loc.

Inima planetara a inceput sa fie conectata cu inima galactica, inima galactica va fi conectata cu cea cosmica, iar cea cosmica cu Universala. Cand toate vor bate la unison Planul Maret se va implini.

Noi, Unicornii, venim dintr-un „viitor” indepartat de-al vostru. Am venit sa va sustinem neconditionat in procesul de schimbare prin care treceti si sa va aratam cat de mareti puteti deveni.

Benzile timpului sunt deschise toate in acest moment pentru voi, depinde de voi pe care banda alegeti sa mergeti. Alegeti cu sufletul tipul de viitor care va face inima sa tresalte de bucurie, in ciuda aparentelor exterioare. Centrati-va si intrebati-va: cum mi-ar placea sa fie viata mea in viitor? cum mi-ar placea sa fie locul in care mi-am ales sa traiesc? cum mi-ar placea sa fie intregul Pamant?

Stiti deja ca in procesul de schimbare apar si tulburari de suprafata pentru a se rearanja lucrurile pe linii noi, de armonie. Cel mai benefic pt voi la nivel personal, cat si planetar este sa va pastrati liniste si pacea si sa chemati ajutor divin atunci cand va scad vibratiile. Chemati-ne si pe noi in ajutor , chemati-ne si pe timpul noptii pentru a sta la povesti care va vor ajuta sa intelegeti mai bine ce se intampla si ce este de facut, care va sunt misiunile, cum puteti sa va pastrati cat mai mult in vibratii de pace si liniste.

Noi, Unicornii, suntem vestitorii Noii Ere, Era de Aur dupa cum o stiti voi. Am venit sa aducem curcubee de lumina in voi, in viata voastra si pe planeta voastra.

Chemati-ne si vom fi cu voi!

mesaj primit in 21.06.2015

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

2 comentarii la &8222;Binecuvantarea Unicornului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s