Calatoria spre sine

self discovery - Copy.png

In ultimele luni, aceasta calatorie a inceput sa se deschida din ce in ce mai mult pentru din ce in ce mai multi locuitori ai acestei planete. Este o calatorie necesara pentru a fi facuta de catre toti cei care isi doresc sa traiasca altfel. Altfel decat au facut-o pana acum, intr-o altfel de societate, intr-o altfel de energetica, intr-o altfel de vibratie , in acel mod pe care o parte dintre voi il viseaza de mult, in Noul Eden.

Pana acum calatoriile pe care le-ati facut au fost spre exterior: ati vizitat locuri diverse de pe planeta, ati fost la anumite cursuri, la anumiti maestrii spirituali, ati citit anumite tipuri de informatii. Toate acestea au fost necesare si benefice. Insa acum este momentul sa incepeti calatoria interioara, sa incepeti sa accesati locuri neumblate si neatinse inca din fiinta voastra. Pe masura ce veti incepe sa va cunoasteti mai bine pe voi insiva, se vor deschide din ce in ce mai multe usi interioare care va vor dezvalui lucruri legate de fiinta voastra si alte lucruri pe care doriti sau trebuie sa le stiti.

Pentru timpul terestru urmeaza o perioada de sarbatoare in care veti avea si timp liber. Profitati de acest timp pentru a va explora mai mult lumea interioara, pentru a accesa porti inca nedeschise. Binecuvantarile pe care vi le vor aduce sunt de nedescris. Explorati-va si acele parti din voi care inca mai au nevoie de curatare, de acceptare, de vindecare, de eliberare, iar apoi intrbati-va sinele ce ar trebui sa va dezvaluie pentru momentul in care va aflati. Lasati intuitia, iubirea si lumina sa conlucreze pentru voi. Inconjurati-va cu ele.

La nivel galactic se produc niste schimbari in sistemul solar, schimbari care o vor infuza pe Geea cu un nou tip de lumina care pana acum nu a fost disponibil pentru planeta voastra. Aceasta deoarece se intra intr-un aliniament astral care va facilita acest lucru, care va va permite la nivel individual o explorare interioara mai facila. Veti avea un suport energetic si spiritual mai puternic.

Fie ca lumina sa va aduca toate darurile de care aveti nevoie pentru a crea Noua Lume,
Fratii vostri pleiadieni
01.12.2014

IMG_0819 - Copy (3).JPG

Ne putem folosi de simbolul de mai sus pentru a ne explora partile din noi la care mai avem inca de lucrat. Este un simbol primit tot prin channeling, se numeste Nasim – oglinda sufletului. Ne va arata atat partile noastre de lumina, cat si pe cele intunecate.

Mult succes!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s