Civilizatia Iinanienilor

yoda-03

Salutare fiinte de lumina,

Noi suntem fratii vostri de lumina iinanieni. Suntem o populatie mica ca numar, dar traim in armonie totala cu tot ce exista pe planeta noastra minunata Iinania. Aceasta planeta este o supernova cu mai multe corpuri decat au planetele din sistemul vostru solar.

Bazele pentru aceste comunicari au fost puse acum mult timp. Planeta voastra si cativa misionari ai acestei perioade ne-au chemat in ajutor acum mult timp. Avem ca misiune pastrarea pacii si armoniei cosmice.

Venim dintr-un sistem solar indepartat. Aici avem mai multi sori care ne furnizeaza lumina necesara pentru mentinerea anumitor vibratii ale planetei si intregului sistem solar. Pentru sistemul vostru solar urmeaza un salt cuantic pregatit de mult de catre Creatorul Prim. De aceea am fost chemati, pentru a ajuta la efectuarea acestui salt cuantic.

Timpul „0” se apropie. Prin mijloace specifice noua si cu ajutorul unor misionari terestrii vom aduce un anumit tip de energie cuantica necesara pentru acest salt si vom avea grija ca buclele temporale sa nu mai poata fi denaturate in sens negativ.

Multi dintre voi ne cunosc deja aspectul fizic. Suntem un numar de 1000 de locuitori ai planetei, iar pentru misiunea Pamant 12 dintre noi au fost desemnati sa vina la ajutorarea saltului cuantic.

Unii dintre voi ne cunosc ca si cavaleri Jedi.  Avem o forta a vietii foarte puternica in fiinta noastra. Darurile date noua de catre Creator vor fi folosite pentru ajutorarea implinirii Planului Divin pentru Sistemul vostru Solar.

Aceia dintre voi care simtiti chemarea sa comunicati sau sa colaborati cu noi, chemati-ne. Ii vom ajuta si proteja pe toti aceia implicati in ajutorarea efectuarii saltului cuantic  al sistemului vostru solar.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s