Energetica momentului – februarie 2019

creacion.jpg
Am intrat intr-o perioada extrem extrem de interesanta si importanta pentru noi toti, pentru intreaga Creatie.
 
In data de 7 februarie s-a produs alinierea completa a celor 7 Lumi sau 7 Creatii din cadrul Creatiei Creatorului Prim. Din informatiile primite, aceasta aliniere va dura aproximativ o luna de zile. Iar in aceasta luna de zile extrem de multe aspecte vor fi puse in ordine la nivel de Creatie si vor fi aduse multe vindecari la nivel de spirit.
Dezechilibrele care au avut loc in Creatie, dupa Caderi pot fi puse in ordine si echilibru. La nivel de Spirit vor fi aduse vindecari extrem de profunde si reintregiri ale unor puteri care au fost furate de catre Intuneric la Caderi si folosite in scopurile sale pentru propagarea Intunericului la nivel de Creatie.
La nivel planetar vom vedea cu siguranta efectele acestei alinieri. Incep sa se deschida informatii in Akasha planetara legate de civilizatiile care au existat dincolo de Atlantida si Lemuria. Vom intelege si mai profund de ce aceasta planeta este atat de importanta pentru tot ceea ce se intampla Acum la nivel de Creatie. Genomul uman va primi o vindecare importanta, ADN-ul nostru va primi vindecari ale filamentelor aurii, lucru care va duce la actualizari, refaceri si activari importante la nivelul ADN-ului. Acum a venit vremea refacerii Luminii despre care se vorbeste in Cheile lui Enoch. Lumina alterata care ajunge in aceasta parte a Creatiei, va fi reintregita. Si vom simti si noi acest lucru.
Vom vedea cum se vor manifesta in fizic aceste schimbari, la nivel social.
In plan personal este facilitat accesul la niste tematici extrem de profunde la nivel de Spirit, care ne afecteaza constant existentele noastre din diversele incarnari pe care le experiemntam. Este momentul in care putem inchide definitiv aceste rani si influente. Viata aceasta si momentul acesta din cadrul Creatiei este important pentru fiecare Spirit. Alegerile constiente si la nivel de Spirit pe care le facem in aceasta viata ne vor influenta traseul pentru urmatorii Eoni de ani.
Tot ceea ce avem de facut este sa fim in iubire, pace, lumina si puritate. Sa facem iertari fata de tot ce am putut gresi noi vreodata fata de Legile Universului, in trecut sau viitor, cu stiinta sau fara de stiinta, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Cine este obisnuit cu meditatiile si lucrul cu sine, va sfatuiesc sa intrati in interiorizare si sa intrebati ce vindecari pot fi aduse la nivel de Spirit in aceste momente, ce frici sau traume purtati in voi de la Caderi incoace. Apoi lucrati cu inspiratie si expiratie, cu energia iubirii, a vindecarii si lumina si iubirea Cristica pentru a aduce vindecare la acel nivel al fiintei voastre.
Rugati Sfanta Treime sa va dezlege si sa va aduca inapoi, in forma curatata si purificata, orice parti de Sine va lipsesc, de oriunde pot fi ele prinse. Daca va trebui sa aflati ceva sau sa invatati ceva, veti fi purtati in meditatie in acel spatiu/spatii in care pot fi tinute parti din voi.
Nu treceti cu vederea tematicile de zi cu zi care vor veni. Universul va va aduce in fata tematicile mai de „suprafata” pe care le aveti de parcurs. Vedeti din viata de zi cu zi ce anume va atinge, ce va provoaca disconfort. Cu cat disconfortul este mai mare, cu atat mai puternica este problema interioara. Priviti in interior si vedeti de ce anume se agata ceea ce vine din exterior, ce va arata acest lucru. Si lucrati cu frici, cu iertari, cu acceptarea, cu Voia Divina…cu tot ce este nevoie pentru a aduce pace si iubire in voi.
Pace si iubire in trup! Pace si iubire in emotii! Pace si iubire in minte! Pace si iubire in Spirit! 
Binecuvantarile Creatorului Prim si Lumina Sa sa se reverse asupra noastra a tuturor!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!